Teknoloji Galaxy Note 9'un Geekbench sonuçları ortaya çıktı

Galaxy Note 9'un Geekbench sonuçları ortaya çıktı

11.05.2018 - 16:40 | Son Güncellenme:

Samsung'un Ağustos ayında tanıtmasını beklenen telefonu Galaxy Note 9’un Geekbench puanları ortaya çıktı. Snapdragon 845 işlemcili ve 6GB RAM’li Galaxy Note 9'un performans testi sonuçları şu şekilde.

Galaxy Note 9un Geekbench sonuçları ortaya çıktı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy Note 9, büyük ihtimalle Ağustos'tan önce açıklanmayacak, ancak şirket şaşırtıcı bir şekilde telefonu test ediyor. Sadece birkaç gün önce, Snapdragon tabanlı Note 9'in Geekbench test sonuçları ortaya çıktı.

Karşılaştırılan yeni Galaxy Note 9'un model numarası SM-N960U. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Galaxy Note 8’in de ABD versiyonunun model numarası da SM-N950U’du. Telefon Qualcomm Snapdragon 845 işlemci ve 6 GB RAM ile listelendi.

Galaxy Note 9un Geekbench sonuçları ortaya çıktı

Yeni benchmark testi, Snapdragon 845 tabanlı Galaxy S9'unkine benzer tek çekirdekli ve çok çekirdekli skorları ortaya koyuyor. Ancak, bu üretim öncesi bir Galaxy Note 9 olabileceğinden puanlara hakkında fazla yorum yapamayız.

Bu ayın başlarında, Exynos tabanlı Galaxy Note 9'un Geekbench'de test edildiği bildirildi. Bu yüzden Exynos işlemcili Note 9'u Avrupa pazarında görmeye hazırlanın. İlginç bir şekilde, Exynos'lu olan model 6GB yerine 8GB RAM ile gelebilir.

Haberin Devamı

Güçlendirilen işlemci dışından Samsung Galaxy Note 9'un tasarım anlamında Note 8'den çok farklı görünmeyeceği söyleniyor. Tasarımın sizce aynı kalması kötü mü? Bize yorumlarla bildirin.