Teknoloji Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Acil Güncelleme

Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Acil Güncelleme

12.04.2016 - 13:57 | Son Güncellenme:

Şimdilerde Note 6 iddiaları ile gündemde olan Samsung, Galaxy S7 ve S7 Edge için acil bir güncelleme yayımladı…

Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Acil Güncelleme

Android cephesinin en güçlü üreticilerinden biri olan Samsung, bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda en yeni amiral gemi modelleri olan Galaxy S7 ve S7 Edge’i satışa sunmuştu. Birçok ülkede satın alınabilir hale gelen telefonlar, 10 milyonu aşkın satışları ile beraber firmanın yüzünü güldürmeyi başardı. Şimdilerde Note 6’yı geliştirmekte olan Güney Kore merkezli üretici, bir yandan da yeni satışa çıkardığı telefonlarını güncellemeyi ihmal etmiyor. Hatta gelen bilgilere bakacak olursak S7 ve S7 Edge modelleri için acil adı altında yeni bir güncelleme yayımlanmış bulunmakta.

Haberin Devamı

Açıklanan bilgilere göre Galaxy S7 ve S7 Edge modelleri adına görücüye çıkan yeni güncelleme, slow-motion kaydında meydana gelen hatayı ve aşırı hassas dokunmatik ekran yapısı sorunu gibi problemleri ortadan kaldırmakta. Bunun yanında Snapdragon 820 yonga seti kullanan versiyonlar için kamera güncellemesi de yayımlamış olan Samsung, sorunların bir bir üstesinden geliyor diyebiliriz.

Otomatik bir şekilde kayan fotoğraf, ses kayıt ve bilinmeyen diğer birçok hata, ortadan kaldırıldı. Bunun yanında kamera uygulamasını iyileştiren firma, aslına bakarsak bir yandan görünmeyen hataları yok ettiği gibi bir yandan da en çok şikayet edilen sorunların üstesinden geldi. XXU1APD1 yapı numarasını alan güncellemenin OTA üzerinden yayımlandığını ve toplamda 156 MB boyutuna sahip olduğunu söylemek mümkün.

LG, G4 için Yeni Bir Güncelleme Yayınladı