Teknoloji Galaxy S8'in AKG kulaklıkları internete sızdı

Galaxy S8'in AKG kulaklıkları internete sızdı

20.03.2017 - 14:00 | Son Güncellenme:

Önümüzdeki hafta tüm detaylarıyla resmiyete kavuşacak Galaxy S8'de bulunacak AKG kulaklıklar sonunda görüntülendi. İşte Galaxy S8'in yanında gelecek AKG kulaklıklar.

Galaxy S8in AKG kulaklıkları internete sızdı

Tanıtılmasına kısa bir süre kala Samsung Galaxy S8’in farklı renk seçenekleri ve fiyatına dair yeni sızıntıları sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Galaxy S8’de bulunacak AKG kulaklıklar internete sızdırıldı. Samsung kısa bir süre önce dünyaca ünlü ses şirketi Harman’ı satın almıştı. Harman’ın markalarından biri olan AKG, Samsung’la ilk iş birliğini Galaxy Tab S3’te gerçekleştirmişti. Bu iş birliği Galaxy S8 ile devam ediyor.

Haberin Devamı

Galaxy S8in AKG kulaklıkları internete sızdı

Yıllardır kullandığı beyaz renk kulaklıklardan vazgeçen firmanın AKG kulaklığı siyah renkte. Yeni kulaklığın ses performansı açısından bir önceki kulaklıktan çok daha iyi olması bekleniyor.

Galaxy S8in AKG kulaklıkları internete sızdı

Samsung’un 29 Mart’ta düzenleyeceği etkinlikte 5,7 inçlik Galaxy S8 ve 6,2 inçlik Galaxy S8 Plus’ı duyurması bekleniyor. Türkiye'de aynı zamanda düzenlenecek etkinlikteki tüm detayları önümüzdeki hafta sizlerle paylaşacağız,.