Teknoloji Galaxy S9+ piyasaya çıkmadan klonunu satışa sundular

Galaxy S9+ piyasaya çıkmadan klonunu satışa sundular

19.01.2018 - 13:50 | Son Güncellenme:

Samsung 2018 model Galaxy S9 serisi akıllı telefonlarını duyurmak için hazırlanıyor. Ancak Samsung Galaxy S9+ henüz piyasaya çıkmadan klonu çıktı. YouTube'ta EverythingApple tarafından incelenen klonun kalitesiyse izleyenlerden tam not aldı.

Galaxy S9+ piyasaya çıkmadan klonunu satışa sundular

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung Galaxy S8, geçen yıl piyasaya sürülen en çarpıcı amiral gemisi cihazlarından biriydi. Şimdiyse Samsung'un yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve S9+ bekleniyor. Mobil Dünya Kongresi(MWC) 2018’de tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S9 ve S9+ hakkında sürekli sızıntılar geliyor. Galaxy S9, FCC’den (ABD’nin Federal İletişim Komisyonu) onay aldı. Ancak Çinliler Samsung Galaxy S9+ piyasya çıkmadan klonunu satışa sundu. YouTube'ta EverythingApple tarafından incelenen klonun kalitesiyse izleyenlerden tam not aldı.

100 dolarlık cihaz, metal bir gövde ve çift arka kamera ile birlikte geliyor. Tasarım açısında cihazın klon olduğunu ekran çerçevelerinden ayırt edebiliyorsunuz. Çünkü çerçeveler beklenilenden daha kalın. Bunun dışında kutusu bile diğer Samsung cihazlarına benzer klonu gerçeğinden ayırt etmek güç.

Haberin Devamı

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ gelecek ay düzenlenecek MWC 2018'de açığa çıkacak. Bu gelişme, Samsung'un Mobil İletişim Şirketi Başkanı DJ Koh tarafından geçtiğimiz hafta düzenlenen CES basın toplantısında doğrulandı. Cihazlar hakkında çıkan bütün gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.