Teknoloji Google’ın Cardboard Uygulaması Artık Türkçe Konuşuyor!

Google’ın Cardboard Uygulaması Artık Türkçe Konuşuyor!

14.10.2015 - 16:00 | Son Güncellenme:

Akıllı telefonlar aracılığıyla sanal gerçeklik sunan Google Cardboard, desteklediği dil sayısını arttırdı... Sanal gerçeklik konusuna farklı bir yaklaşım sergileyen Google, Cardboard ile birlikte bu teknolojiden herkesin çok ucuza yararlanmasını sağlıyor....

Google’ın Cardboard Uygulaması Artık Türkçe Konuşuyor

Akıllı telefonlar aracılığıyla sanal gerçeklik sunan Google Cardboard, desteklediği dil sayısını arttırdı... Sanal gerçeklik konusuna farklı bir yaklaşım sergileyen Google, Cardboard ile birlikte bu teknolojiden herkesin çok ucuza yararlanmasını sağlıyor. Farklı şekillerde oluşturulan karton yapılı gözlüklerin kullanıldığı seçenekte, asıl kaynaksa akıllı telefonumuz. 6 inç boyutuna kadar destek sunan ve büyük ekranlı bir telefona ihtiyaç duyan Google Cardboard, satın alacağımız kağıttan gözlük ile sanal gerçekliğin tadına bakmamıza sağlıyor. Elbette bunu yaparken belli başlı bir uygulamayı da indirmemiz gerekmekte.

Haberin Devamı

Play Store ve App Store mağazaları üzerinden indirilebilen Google Cardboard, artık herkese açılmış durumda. Daha fazla dil seçeneği ile küreselleşen uygulama, Türkçe dilini de destekler hale geldi. Bunun dışında 39 dil desteğine kavuşan Cardboard, geliştirme kiti ile beraber daha da fazla kullanıcıya ulaşacak gibi. Uygulamanın hali hazırda milyonlarca kişi tarafından indirildiği biliniyor. Yeni gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz, bizi takip etmeye devam edin.