Teknoloji Google'ın kablosuz kulaklığı Pixel Buds 40 dilde eş zamanlı çeviri yapabiliyor

Google'ın kablosuz kulaklığı Pixel Buds 40 dilde eş zamanlı çeviri yapabiliyor

05.10.2017 - 09:39 | Son Güncellenme:

Google, Çarşamba akşamı San Francisco'da düzenlediği etkinlikte aralarında yeni model akıllı telefonlar, mini kamera ve kulaklığın da bulunduğu yeni cihazlarının tanıtımını gerçekleştirdi. Google'ın kablosuz kulaklığı Pixel Buds, 40 dilde eş zamanlı çeviri yapabiliyor.

Googleın kablosuz kulaklığı Pixel Buds 40 dilde eş zamanlı çeviri yapabiliyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Google'ın tanıttığı cihazlar arasında yeni Pixel Buds kulaklıklar da yer alıyor. Google'ın ilk kablosuz kulaklığı Pixel Buds, son dönemlerin en popüler özelliklerinden biriyle geliyor. Kablosuz kulaklık 40 dilde eş zamanlı çeviri yapabiliyor.

Yuvarlak tasarım hatlarıyla gelen Pixel Buds, jestle kontrol edilebiliyor. Kulaklığın sağ eşine dokunduğunuzda dahili Google Assistant devreye giriyor. Yol tarifleri sorabilir, hatırlatmalar kurabilir ya da müzik ve mesajlara kolayca erişebilirsiniz.

Kulaklık kullanıcılara tek şarjla 5 saatlik deneyim sunuyor. 120 mAh kapasiteli pile sahip olan Pixel Buds’ın şarj kılıfı ise 620 mAh kapasiteli bir pille geliyor. Bu sayede kulaklıkla 24 saate varan deneyim elde edilebiliyor.

Haberin Devamı

Googleın kablosuz kulaklığı Pixel Buds 40 dilde eş zamanlı çeviri yapabiliyor

AirPods'a benzer olarak Android Marshmallow ve üstü Android sürümü kullanan cihazlarla “Fast Pair” özelliği sayesinde sadece kutuyu açarak bağlanabiliyorsunuz.

Etkinlik sırasında sahnede kulaklıkla İsveççe'den İngilizce'ye tercüme yapıldı. Kulaklığın ABD'de 159 dolar (yaklaşık 570 TL) ücretle piyasaya çıkması bekleniyor. Bu kulaklıklar şimdilik yalnızca Google'ın akıllı telefonu Pixel modelleri ile uyumlu olarak çalışacak.