Oyun Dunyasi Haftanın En Çok Satan Oyunları

Haftanın En Çok Satan Oyunları

14.04.2016 - 14:32 | Son Güncellenme:

Valve, Steam‘de en çok satan oyunlarını açıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftanın en çok satanlar listesinin ilk üç sırasında, oldukça farklı isimler görüyoruz. İlk sırada GTA V yer alıyor. Son birkaç haftadır belli aralıklarla indirime giren oyun, popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Listemizin ikinci sırasında ise The Division yer alıyor. Aynı şekilde birçok oyuncunun indirimini beklediği oyun, […]

Haftanın En Çok Satan Oyunları

Valve, Steam‘de en çok satan oyunlarını açıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftanın en çok satanlar listesinin ilk üç sırasında, oldukça farklı isimler görüyoruz. İlk sırada GTA V yer alıyor. Son birkaç haftadır belli aralıklarla indirime giren oyun, popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Listemizin ikinci sırasında ise The Division yer alıyor. Aynı şekilde birçok oyuncunun indirimini beklediği oyun, birkaç TL’lik indirimin ardından, en çok satanlar listesindeki yerini yükseltti.

Haberin Devamı

Listemizin üçüncü sırasında bu sefer CS: GO yer almıyor. Normalde hemen hemen her hafta CS: GO’nun bu listede ilk üçte olduğuna şahit oluyoruz. Bu sefer listenin üçüncü sırasında Dark Souls 3 yer alıyor. 12 Nisan’da çıkışını yapan oyun, zorluk derecesi ve inanılmaz hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Listenin kalanını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

1.Grand Theft Auto V
2.Tom Clancy’s The Division
3.DARK SOULS III
4.Stardew Valley
5.DARK SOULS III Deluxe Edition
6.Counter-Strike: Global Offensive
7.Hyper Light Drifter
8.Fallout 4
9.Factorio
10.Divinity: Original Sin – Enhanced Edition