Teknoloji Huawei Mate 10'un tanıtım görselleri sızdırıldı

Huawei Mate 10'un tanıtım görselleri sızdırıldı

26.09.2017 - 17:13 | Son Güncellenme:

Huawei'nin yeni amiral gemisi telefonları Mate 10 ve Mate 10 Pro dört gözle bekleniyor. Bu sefer Mate 10 ve Mate 10 Pro’a ait olduğunu iddia edilen basın görsellerini internete sızdırıldı. Sızdırılan fotoğraflar cihazın en dikkat çeken özelliklerini ortaya çıkarıyor.

Huawei Mate 10un tanıtım görselleri sızdırıldı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro için promosyon materyalleri sızdırıldı. Sızdırılan tanıtım görselleri önümüzdeki amiral gemilerinin ana hatlarını açığa çıkarıyor. Cihazlar Kirin 970 ve AI yetenekleriyle geri dönüyorlar.

Birincisi, AI yani yapay zeka, 14 sahneyi tanıyacak ve otomatik olarak kameranın ayarlarını yapacak. Kameraya bakabilen bir dijital asistanın da gücüne sahip olacak. Asistan, fotoğraf makinesinden tamamen çevrim dışı olarak görülen metni, yonga kümeleri NPU (Sinirsel İşleme Ünitesi) üzerinde çalışan tüm metinlere çevirecek.

Konuşulan çift Leica kamera, iki adet SUMMLUX-H lense sahip olacak. Dikey olarak yerleştirilen lenslerin ikisi de f/1.6 diyafram açıklığı sunacak. Kameraların gece fotoğraflarında da LG V30 gibi iddialı olacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Bunların yanında Huawei Mate 10, IP67 ile su geçirmez olacak ve 1.2Gbps'ye kadar LTE hızları sunacak. Ayrıca, 4.000 mAh batarya içerecek. Hızlı şarj özelliği de cihazda mevcut.

Huawei Mate 10 ve birçok versiyonu 16 Ekim'de tanıtılacak. Bizler de canlı olarak ürünü sizlere göstereceğiz.