Teknoloji Huawei Mate 9 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Huawei Mate 9 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

18.08.2016 - 17:45 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon pazarının 3. en büyük üreticisi Huawei yeni telefonu Huawei Mate 9 ile çok iddialı. Telefona ait olan render görüntüleri ortaya çıktı.

Huawei Mate 9 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Hem kendi işlemcisini hem de kendi arayüzünü geliştiren Huawei 20145 yılında yaptığı atak ile en çok telefon satan firmalar listesinde 3. sıraya oturdu ve gözünü Apple’ın koltuğuna dikti. Şirketin CEO’su 2019 yılında kendilerini ikincilik koltuğunda görse de Apple’ın buna müsaade edeceğini pekte sanmıyoruz. Çinli firma geçtiğimiz yıl pazara sunduğu Mate 8 ile beklenen başarıyı yakalayamasa da; Huawei Mate 9 ile çok ama çok iddialı olacak. Telefona ait olduğu iddia edilen render görüntüleri ise tüm detayları ortaya koyuyor.

Haberin Devamı
Huawei Mate 9 Render Görüntüleri

Mate 9‘da arkada iki kamera ve iki lazer odaklama kullanıldığı görülüyor. Bu da acaba 2 kamerada aynı anda çalışıyor mu izlenimi bizde yaratıyor.

Metal yüzeye sahip olacak olan Mate 9‘un malzeme kalitesinin oldukça başarılı olacağını belirtebiliriz.

Arka tarafa konuçlandırılmış parmak izi okuma sensörü ile diğer modellerden daha içeride yer aldığını söyleyebiliriz. Bu görüntülerin gerçek olup olmadığını ise zaman içinde göreceğiz…