Teknoloji Huawei P50'nin parlak pembe rengi ortaya çıktı

Huawei P50'nin parlak pembe rengi ortaya çıktı

01.07.2021 - 09:52 | Son Güncellenme:

Huawei'in P50 serisi üzerinde çalıştığı biliniyor. Temmuz ayının sonlarında bu telefon ailesini tanıtması beklenen şirketin, farklı bir tercih yapacağı söyleniyor. Telefonun afişlerinin ve bazı özelliklerinin tanıtılmasının ardından yeni bir renk seçeneği karşımıza çıkıyor.

Huawei P50nin parlak pembe rengi ortaya çıktı

Akıllı telefonun bambaşka bir kamera kurulumu ile geleceği daha önceki sızıntılarda ortaya çıkmıştı. Huawei daha önceki amiral gemisi telefonlarıyla özellikle kamera tarafında fark yaratmıştı. 

Haberin Devamı

PARLAK PEMBE RENKLİ VERSİYON

Bu kameraların hangi megapiksellere sahip olduğu ya da özelliklerinin ne olduğu henüz netleşmedi ancak üst kısımda periskop kamerasının varlığından bahsetmek şu an için mümkün. Huawei P50 Pro Plus modelinin 6.6 inçlik bir boyuta sahip olması bekleniyor ve 2640 x 1280 piksel çözünürlüğe ek olarak 120Hz OLED ekran da gelecek deniyor.

Huawei P50nin parlak pembe rengi ortaya çıktı

Daha önceki sızıntılar ışığında telefonun tasarımında da farklılıkların olacağı ortaya çıkmıştı. Yeni sızdırılan görüntülerde, Huawei'nin renk paletinde daha önce görmediğimiz bir Pembe rengi, simli parlak bir yapıya sahip. 

Cihazın sol alt kısmında bir Huawei markası ve devasa kamera adasının altında bir LEICA yazısı bulunuyor. Telefonun üst kamera çıkıntısında üç sensör ve alt kamera çıkıntısında özel LED flaşlı bir periskop kamera bulunuyor.