Teknoloji Huawei P50 kendine has bir arka kamera tasarımıyla gelecek

Huawei P50 kendine has bir arka kamera tasarımıyla gelecek

02.05.2021 - 17:25 | Son Güncellenme:

Akıllı telefonların özellikle tasarımlarında farklı çizgilerden ilerlenmeye devam ediliyor. Xiaomi arka kamera tasarımına 'mini bir ekran' eklemesiyle gündemdeki yerini korurken, Huawei'den atak geliyor.

Huawei P50 kendine has bir arka kamera tasarımıyla gelecek

Huawei P50 serisi en son ortaya çıktığı kadarıyla haziran ayında tanıtılacak. Hal böyle olunca telefon hakkında daha fazla detay belli oluyor. Bu kapsamda sızdırılan Huawei P50 görüntüleri, telefonun arka kamera tarafında oldukça farklı bir tasarımı benimseyeceğini gözler önüne seriyor. 

Haberin Devamı

HUAWEİ P50 TASARIMI VE BİLDİĞİMİZ HER ŞEY

Kamera tarafında farklılık yapan pek çok marka bulunuyor. Huawei de yolda olan telefon modeli için güçlü kaynaklardan yapılan sızıntılara göre köklü bir değişiklik yapacak. İki yuvarlak kamera kurulumunu gördüğümüz telefon modelinde, iç içe geçmiş kameralardan oluşuyor. 

Huawei P50 kendine has bir arka kamera tasarımıyla gelecek

Huawei P50'nin kamera tasarımı P40 modeline kıyasla oldukça farklı görünecek. Bunun akabinde yine kamera tarafında güçlü özellikler bulunacak. Daha önceki sızıntı fotoğraflarıyla uyuşan telefonun tasarımına ek olarak ön tarafta tekli bir kamera yer alacak. 

Telefonun Leica ile olan iş birliği devam ediyor ve kavisli ekran tasarımı bu modelde tercih edilecek. Akabinde telefon serisi hakkında başka bir detay bulunmuyor.