Teknoloji Huawei P9'a kamera odaklı yeni bir güncelleme geldi

Huawei P9'a kamera odaklı yeni bir güncelleme geldi

23.01.2018 - 16:36 | Son Güncellenme:

Huawei P9 piyasaya sürülmesinden iki yıl sonra bile yazılım güncellemesi almaya devam ediyor. Amiral gemisinin Android 8.0 Oreo'ya güncelleneceği belli olmamasına rağmen Huawei telefona destek olmaya devam ediyor. P9’a galeri ve kamera özelliklerinin yer aldığı bir güncelleme geldi.

Huawei P9a kamera odaklı yeni bir güncelleme geldi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Huawei, iki yıl önce çıkardığı P9 modeli için güncelleme vermeye devam ediyor. Güncelleme, Huawei P9’a de Highlights ve hareketli resimler oluşturmanızı sağlayan yeni özellikler getiriyor. İlki, kullanıcıların Galeri'de yer, tarih ve albüm adı da dahil olmak üzere anahtar kelimeler içeren resimleri aramalarına olanak tanıyor.

Hareketli görüntü özelliği Huawei P9 kullanıcılarının Standart modda dinamik fotoğraflar çekmelerini sağlıyor. Güncelleme, bu iki yeni işlevin yanı sıra, albümdeki anları ve Galeri'deki bir videoyu özetlemek için yeni bir seçenek sunuyor.

Akıllı telefon kullanımda değilken, indirilen sistem güncellemelerini saat 02:00 - 04:00 arasında otomatik olarak yükleyen yeni bir özellik de telefona eklendi.

Haberin Devamı

Güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Çünkü güncelleme şu an telefonunuza gelmiş olabilir.