Teknoloji Huawei, uygun fiyatlı akıllı telefonu P Smart'ı Türkiye'de satışa sundu

Huawei, uygun fiyatlı akıllı telefonu P Smart'ı Türkiye'de satışa sundu

09.03.2018 - 09:59 | Son Güncellenme:

Huawei, P Smart adını verdiği akıllı telefonunu satışa sundu. Fullview ekran tasarımına sahip olan P Smart, yüzde 76'ya kadar çıkan ekran gövde oranı sunuyor. Peki Huawei P Smart'ın Türkiye satış fiyatı ne kadar?

Huawei, uygun fiyatlı akıllı telefonu P Smartı Türkiyede satışa sundu

Huawei P20'nin öncesinde P Smart adını verdiği akıllı telefonunu Türkiye'de satışa sundu. Huawei P Smart'ın teknik özellikleri arasında 1080 x 2160 piksel çözünürlüklü 5.65 inç IPS LCD ekran, sekiz çekirdekli HiSilicon Kirin 659 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 13 ve 2 MP çözünürlüklü çift arka ve 8 MP megapiksel ön kamera, 3000 mAh pil ve Android 8.0 Oreo yer alıyor.

Haberin Devamı

Fullview ekran tasarımına sahip olan P Smart, yüzde 76’ya kadar çıkan ekran gövde oranı sunuyor. P Smart aynı zamanda geniş ekranı ikiye bölerek kullanma özelliği ile aynı anda iki farklı program üzerinde çalışmanıza da olanak sağlıyor.

P Smart, arka kamerada bulunan Leica kamera ve Huawei’nin sunduğu bokeh efekti ile etkileyici fotoğraflar çekmeye olanak sağlıyor. Bunların dışında telefon değiştirme zorluğu Huawei P Smart'taki Phone Clone ile daha kolay hale getirilmiş. Bu özellik, telefonunuzdaki rehber dahil tüm bilgileri farklı işletim sistemleri (Android ve iOS) arasında WiFi ile yeni telefonunuza aktarmanıza imkan tanıyor. Share özelliği ile de belgeleriniz, videolarınız, fotoğraflarınız ya da daha fazlası anında yakındaki Huawei cihaza transfer edilebiliyor.

Haberin Devamı

P Smart’ın ekranı, parmak eklemi hareketlerini algılıyor. Ekrana uygulanan çift tık hareketi ile ekran görüntüsü alınırken, ekrana tek uzun tık hareketi yaptığınızda telefonunuz görüntü ve ses kaydetmeye başlıyor. Bu sayede ekran görüntüsü almak istediğiniz hiçbir anı kaçırmazken ekranı sesli bir şekilde kaydedebilme özelliği ile güzel hatıraları kaydetmenizi sağlıyor. Ekrana "W" harfi yazdığınızda ister hava durumuna, isterseniz en çok kullandığınız uygulamaya gidebiliyorsunuz. Ekrana "C" çizdiğinizde ise kameraya gidebilir veya "S" harfi çizdiğinizde de ekran kaydı alabiliyorsunuz.

Huawei P Smart'ın Türkiye satış fiyatı 1599 TL.