Teknoloji Hulu O İddialar Hakkında Konuştu

Hulu O İddialar Hakkında Konuştu

05.05.2016 - 14:28 | Son Güncellenme:

Özellikle ABD bölgesinde oldukça popüler olan servis Hulu, geçtiğimiz gün ortaya atılan iddialara nihayet nitelik kazandırmış bulunuyor.

Hulu O İddialar Hakkında Konuştu

Bünyesinde birçok ABD merkezli yayın kuruluşunu barındıran Hulu, oldukça faydalı bir servis olarak adını tarihe yazdırmıştı. Birçok dizi ve farklı içeriği izlemeyi mümkün kılan platform, akıllı televizyon ve oyun konsolları gibi cihazlara da eklenerek daha fazla kullanıcıya hitap etmeye başlamıştı. Son yıllarda oldukça fazla büyüme kaydeden servis, şimdilerde ise kuracağı yeni TV platformu ile gündemde. Zira birkaç gün önce ortaya atılan iddialar, Hulu’nun bünyesinde canlı yayın desteğini de barındıran bir TV servisi üzerinde çalıştığını söylüyordu. Nitekim yeni açıklamalar yapan firma, nihayet o iddialar hakkında konuştu.

Haberin Devamı
hulu silikon vadisi

Bizzat resmi açıklamalarda bulunan firma CEO’su, yeni bir canlı yayın programı üzerinde çalıştıklarını ve kablolu yayın kuruluşları ile anlaşma içerisinde olduklarını söyledi. İddiaları doğrulamak ile yetinen CEO, ne yazık ki bahsi geçen anlaşmanın hangi kanal ya da kanallar ile sınırlı kalacağını belirtmedi. Daha önce ortaya atılan bilgiler, servis ile ESPN, FX, ABD, Fox kanalları arasında anlaşmanın var olduğunu söylüyordu. Ayrıca servise abone olmanın aylık 40 dolar bedeli olduğu da iddia edilmekte. Henüz bu alanda bir açıklama yapılmadığı için anlaşma ve fiyat bilgilerine iddia gözüyle yaklaşmakta fayda var.