Teknoloji iOS 11 Beta ön inceleme (VİDEO)

iOS 11 Beta ön inceleme (VİDEO)

09.06.2017 - 11:59 | Son Güncellenme:

Apple, WWDC17 etkinliğinde iOS 11'in ön tanıtımını yaptı. Kullanıcılara son sürümü bu sonbaharda sunulacak olan yeni işletim sistemi iPhone ve iPad'lere yeni deneyimler ve yüzlerce yeni özellik getiriyor. Biz de iOS 11'in geliştiriciler için hazırlanmış Beta sürümünü telefonumuza kurup neler getirdiğini bu videoda anlattık.

iOS 11 Beta ön inceleme (VİDEO)

Apple iOS 11’in ön tanıtımını geçtiğimiz günlerde WWDC17'de yaptı. Kullanıcılara son sürümü sonbaharda sunulacak olan bu yeni sürüm iPhone ve iPad’e yeni deneyimler ve yüzlerce yeni özellik getiriyor.

Haberin Devamı

iOS 11 güçlü multitasking özellikleri, Dosyalar uygulaması ve Apple Pencil’ı kullanmanın daha fazla yoluyla iPad için bugüne kadar sunulan en gelişmiş yazılım güncellemesi. Geliştiricilere, kullanıcıların gerçek dünyadan sahnelerin üzerine sanal içerikler yerleştirmelerini sağlayacak uygulamalar geliştirme olanağı veren yeni bir platform sayesinde yüz milyonlarca iOS cihazlarına Artırılmış Gerçeklik özelliği geliyor. CoreML geliştiricilere cihaz üzerinde makine öğrenim yetenekleri sunarak, kolayca tahminde bulunabilen, öğrenebilen ve giderek daha akıllı hale gelen uygulamalar geliştirmelerine olanak sağlıyor.



Diğer özellikler arasında Apple Pay’i kullanarak arkadaşlara ödeme yapmak, kullanıcıların araba sürerken yola daha fazla odaklanabilmesi için Rahatsız Etme, daha akıllı hale gelen ve yeni bir sese sahip Siri ve Fotoğraflar ve Kamera’daki yeni profesyonel özellikleri sayabiliriz. iOS 11 bugün geliştirici ön sürümü olarak sunuluyor ve bu sonbaharda iPhone ve iPad için ücretsiz bir yazılım güncellemesi olacak.

Haberin Devamı

Şunu belirtelim bu iOS 11'in son sürümü değil. Geliştiriciler için sunulmuş bir sürüm ve daha üzerinde çalışılıyor. Son sürüm sonhabar aylarında çıkacak. O sürüm çıktığında daha detaylı bir videoyla karşınızda olacağız.