Teknoloji iPhone 13 için Xiaomi Mi 11'den esinlenen konsept tasarımı

iPhone 13 için Xiaomi Mi 11'den esinlenen konsept tasarımı

23.03.2021 - 14:52 | Son Güncellenme:

Apple'ın bu yıl bitmeden tanıtması beklenen yeni iPhone serisi için konsept tasarımları gelmeye devam ediyor. Bu seferki konsept tasarımında karşımıza oldukça şık bir tasarım çıkıyor. iPhone 13 olarak adını zikrediyoruz ancak telefonun adlandırılmasında karşımıza başka isimler de çıkabilir. En büyük ihtimal telefonun iPhone 12S olarak adlandırılması oluyor.

iPhone 13 için Xiaomi Mi 11den esinlenen konsept tasarımı

Yeni iPhone'lar için pek çok konsept tasarımı görüyoruz. Şimdi ise Xiaomi'nin Mi 11 serisinden esinlenen bir tasarım ile karşı karşıyayız. Telefonun kamerasının yanında bir ekran konumlandırılıyor. Bu küçük ekran saati, hava durumunu ve dinlenilen müziği kullanıcıya gösteriyor. 

Haberin Devamı

iPHONE 13 KONSEPT TASARIMI OLDUKÇA ŞIK DURUYOR

Arka tarafa yerleştirilen küçük ekranlar kullanıcılara nasıl bir avantaj sağlıyor? Öncelikle elbette ön kamera sayesinde güzel özçekimler yapabiliyor olsak da arka kamera performansı her telefonda daha başarılı sonuçlar veriyor. İşte bu sebeple arka kameranın yanına eklenen bu dokunmatik ekran arka ana kamera ile 'yüksek çözünürlüklü ve başarılı' çekimler yapmayı sağlayacak. 

iPhone 13 için Xiaomi Mi 11den esinlenen konsept tasarımı

Telefonun tasarımına eklenen 3 inçlik küçük ekrana ek olarak bu konseptte ekran çentiği de kaldırılmış. PS Design tarafından tasarlanan bu konsept telefon, pek de iPhone gibi görünmüyor. Telefonun genel tasarımı Apple çizgisinin dışında olan bu telefon konseptinde elbette ekran altı parmak izi okuyucusuna yer veriliyor. Seramik bir gövdede tasarlanan iPhone ebette bu şekilde olmayacak ancak bu şekilde olsaydı oldukça ilginç görünürdü!