Teknoloji iPhone 13 Mini nasıl olacak? İşte yaşanan değişiklik

iPhone 13 Mini nasıl olacak? İşte yaşanan değişiklik

22.04.2021 - 17:57 | Son Güncellenme:

iPhone 13 hakkında pek çok sızıntı ile karşılaşıyoruz. Bunlar arasında gerçek olma ihtamali oldukça yüksek olan iddialar da yer alıyor. Bunlar bir yana yeni sızdırılan iPhone 13 Mini görüntüsünde telefonda yaşanacak değişiklikler de göz önüne seriliyor.

iPhone 13 Mini nasıl olacak İşte yaşanan değişiklik

iPhone 12 serisi ile hayatımıza giren koyu mavi renkli iPhone modeli, iPhone 13 ile beraber devam edecek gibi görünüyor. Görüntüsü sızdırılan modelde iPhone prototipi bizleri karşılıyor. Önceki modele kıyasla daha küçük bir çentik ile görücüye çıkacağını bildiğimiz telefon için şimdi de ufak dokunuşlarla tasarımının değiştiğini görüyoruz.

Haberin Devamı

Ailenin küçük üyesinin şu anda yalnızca arka kısmı sızdırıldı ancak bu kadarı bile yorum yapmak için yeterli oluyor. Arka kamera kurulumunda minik de olsa bir değişiklik bizleri karşılıyor ve genel anlamda iPhone 12 Mini ile oldukça benziyor. Kamerada tek fark ise çapraz kurulum tercih edilmiş olması. Bu tasarım aslında daha önce de ortaya çıkan dörtlü kamera kurulumu iddialarını biraz olsun güçlendiriyor.

iPhone 13 Mini nasıl olacak İşte yaşanan değişiklik

Bu tarz iddialar bulunuyor ancak Apple’ın iPhone 13 serisi için mini takısına sahip bir model tanıtmaması da ihtimaller arasında yer alıyor.

 

iPHONE 13 SERİSİ HAKKINDA TAM OLARAK NELER BİLİYORUZ?

iPhone 13 Mini modelinde 60Hz ekran yenileme hızı bulunacakken bir diğer yandan diğer modellerde 120Hz kadar ulaşabileceği söyleniyor. iPhone 13 Pro modellerinde ise LTPO OLED ekranlar yer alacak.