Teknoloji iPhone 13'ü daha net gösteren sızıntılar ortaya çıktı

iPhone 13'ü daha net gösteren sızıntılar ortaya çıktı

13.04.2021 - 17:00 | Son Güncellenme:

iPhone 13 bu yılın son aylarına yakın tanıtılacak olmasına rağmen telefon hakkında onlarca iddia ortaya atıldı. Pek çok sızıntı ile telefon hakkında daha çok bilgi sahibi olsak da telefonu en net şekilde tanıtacak bazı görseller ortaya çıktı.

iPhone 13ü daha net gösteren sızıntılar ortaya çıktı

iPhone 13 Apple'ın en yeni telefon serisi olacak. Daha önce ekran detayları, çentik boyutları ve depolama alanı gibi bazı özellikleri ortaya çıkmıştı. İlerleyen süreçte telefon hakkında çentik tasarımının ortaya çıktığını görmüştük. Şimdi ise iPhone 13 için yepyeni bazı prototip görseller sızdırıldı. 

Haberin Devamı

iPHONE 13 HAKKINDA NELER BİLİYORUZ?

Apple geleneklerine göre bu yılın sonunda gelecek olan yeni iPhone serisi, hakkında MySmartPrice, bazı prototip görselleri paylaştı. Telefon hakkında daha fazla fikir edinmeyi sağlayan bu 3B görüntüler, gerçek görüntüsü hakkında da bir çıkarım yapmayı sağlıyor. 

iPhone 13ü daha net gösteren sızıntılar ortaya çıktı

Telefon hakkında bildiğimiz diğer detaylar ise 120Hz ekran yenileme hızı, 146.7 x 71.5 x 7.6 mm ve neredeyse iPhone 12 boyutlarında olacağını biliyoruz. Telefonun ön kısmında ise daha küçük bir çentik içine yerleştirilen üç sensör yer alacak. Yeni iddialarda ise telefonda iki adet ön kameranın yer alabileceği yönünde oluyor.