Teknoloji iPhone 5S’in Fiyatı Yarı Yarıya Düştü!

iPhone 5S’in Fiyatı Yarı Yarıya Düştü!

15.12.2015 - 17:54 | Son Güncellenme:

iPhone 5S fiyatı Hindistan'da yarı yarıya düştü. Neler olduğunu bilmediğimiz garip olaylar gerçekleşiyor... Piyasaya çıkışıyla çok yüksek fiyatlardan alıcı bulan iPhone 5S, nasıl oldu da bu kadar düşük fiyatlara satılabiliyor...

iPhone 5S’in Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

iPhone 5S fiyatı Hindistan'da yarı yarıya düştü. Neler olduğunu bilmediğimiz garip olaylar gerçekleşiyor... Piyasaya çıkışıyla çok yüksek fiyatlardan alıcı bulan iPhone 5S, nasıl oldu da bu kadar düşük fiyatlara satılabiliyor merak konusu oldu. Stoklarının hızlıca eridiği, özellikle operatör desteği ve firmalar aracılığı ile dönemin en parlak satış rakamlarına ulaşan 5S, geçen yıla oranla Kasım ayı itibariyle yarı yarıya fiyatlandırıldı.

Haberin Devamı

iPhone 6S fiyatlarına da yansıyacağı düşünülen bu durumun, piyasalar üzerindeki dalgalanmalardan olduğu söyleniyor. Dalgalanmaların Samsung ve diğer elektronik devi olarak adlandırdığımız mobil cihaz üreticilerinin parça tedariğine ve diğer içeriklerine de dolaylı yoldan etki edebilir. Dolayısıyla tüm iPhone ürünlerinin Hindistan sınırları içerisinde bu fiyatlara satılacak olması, iPhone cihazlarının kalitesi ve fiyatıyla alakalı soru işaretleri ortaya çıkarabilir.