Teknoloji iPhone 6S’in Kasası Yayımlanan Videoda Görüntülendi

iPhone 6S’in Kasası Yayımlanan Videoda Görüntülendi

26.08.2015 - 15:37 | Son Güncellenme:

Yakın bir zaman içerisinde tanıtılması beklenen iPhone 6S, gün ışığına çıkan videoda görüldü. Detaylar haberimizde... Ailenin daha üstün özelliklere sahip halkası olma yolunda geliştirilen iPhone 6S, henüz resmi olarak duyurulmuş...

iPhone 6S’in Kasası Yayımlanan Videoda Görüntülendi

Yakın bir zaman içerisinde tanıtılması beklenen iPhone 6S, gün ışığına çıkan videoda görüldü. Detaylar haberimizde... Ailenin daha üstün özelliklere sahip halkası olma yolunda geliştirilen iPhone 6S, henüz resmi olarak duyurulmuş olmasa da hakkında epey haberin çıktığı bir cihaz konumuna çoktan erişti. Hakkında sürekli yeni bilgiler edindiğimiz telefonun bugünse kasası görüntülendi. Yayımlanan video aracılığıyla gözler önüne serilen iPhone 6S'e haberimizin sonundan göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tam olarak çalışır bir durumda olan iPhone 6S modeliyle karşı karşıya değiliz. Bunun yerine daha çok tasarım aşaması sonlanmış bir cihaz görüyoruz. Özellikle tasarımdaki ufak değişiklikler ve kasa yapısı göze çarpanlar arasında. İddialar zaten yeni iPhone'un Force Touch özelliği ile geleceğini söylüyordu. Videoda anlaşılır durumda olmasa da gördüğümüz kasanın Force Touch özellikli ekrana ev sahipliği yapması ihtimaller dahilinde. Bataryası, ekran çözünürlüğü ve işlemcisi gibi önemli detayları henüz ortaya çıkmamış olan iPhone 6S'in 9 Eylül 2015 tarihinde duyurulması bekleniyor. Apple tarafından tanıtılacak olan cihazın bu tarihte tüm özellikleriyle birlikte gözler önüne serileceği ön görülmekte.