Teknoloji iPhone 6S ne zaman çıkacak?

iPhone 6S ne zaman çıkacak?

06.07.2015 - 09:30 | Son Güncellenme:

Apple’ın her yıl yeni modellerle kullanıcıların karşısına çıkması geleneği bu yıl da sürüyor. Yıl sonunda piyasada olacak olan iPhone 6S’in çıkış tarihi netleşti. Peki iPhone 6S ne zaman çıkacak?

iPhone 6S ne zaman çıkacak

Her yıl yeni bir modelle kullanıcıların karşısına çıkmayı gelenek haline getiren Apple, bu yıl da bir önceki dönemde tanıttığı iPhone 6 modelinin bir üst modeli olan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ı piyasaya sunacak. Daha gelişmiş bir iPhone 6 deneyimi sunması beklenen iPhone 6S’in çıkış tarihi ise kesinlik kazandı. Firmaya yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre iPhone 6S, 18 Eylül’de tanıtılacak.

RAM kapasitesi artırılacak

İlk kez RAM kapasitesinde artışa gitmesi beklenen Apple’ın, yeni iPhone’da 2 GB RAM kullanması bekleniyor. Bir diğer önemli özellik ise kasanın daha sağlam bir malzemeden imal edilecek olması. Bunun sebebi ise geçen yıl sonunda çıkan iPhone 6 Plus modelinde görülen bükülme problemleri olarak gösteriliyor. Apple yeni modelinde 7000 serisi alüminyum kullanacak.

Foxconn’un haberine göre kullanıcıların merakla beklediği iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, 18 Eylül’de özel bir etkinlikle tüm dünyaya duyurulacak.