Teknoloji iPhone 7 Görüntülendi

iPhone 7 Görüntülendi

16.05.2016 - 16:55 | Son Güncellenme:

Beklenen oldu ve Apple’ın yeni nesil telefonu iPhone 7 Görüntülendi. Peki bu görüntüye göre Apple bize hangi yenilikleri sunacak?

iPhone 7 Görüntülendi

Apple‘ın merakla beklene telefonu iPhone 7 Görüntülendi. Bu görüntülenme Çinli bir internet sitesi tarafından yayınlandı ve görüntülere göre Apple iPhone 7‘de tasarım anlamında ciddi bir değişim yaşamayacak!

Haberin Devamı

Birçok kişi Apple‘ın iPhone 7 ile birlikte tekrar OmniBallance tasarıma geçeceğini düşünüyordu ama yayınlanan görseller bunun pekte böyle olacağını göstermiyor. Zira yuvarlatılmış hatlar iPhone 7‘de de kullanılmaya devam edecek. Yeni nesil telefonun daha çok iPhone 3GS‘e benzediğini söyleyebiliriz.

iPhone 7 Görüntülendi. Peki iPhone 7 Nasıl Olacak?

Görüntüler telefonun arka kısmı hakkında bize bilgi veriyor. Kamera çıkıntısı halen devam ediyor ve bu da bize Apple’ın telefonu halen oldukça ince dizayn ettiğini gösteriyor. Zira Apple 7,6 mm kalınlığa sahip yeni nesil iPhone SE‘de kamerayı telefonun içine gömebilmişti. Buradan anladığımız ise yeni nesil iPhone 7 en fazla 6,9 mm kalınlığa sahip olacak. Kulaklık girişinin olmaması yüzünden iPhone 7‘nin 6,4 mm kalınlığa sahip olacağı da belirtiliyor.

Haberin Devamı
İlginizi Çekebilir: iPhone 7’deki Akıllı Bağlantı Noktası Ne İşe Yarayacak? iPhone 7’nin Kamerasının Yanındaki Boşluklar Ne İşe Yarayacak?

Bir diğer önemli özellik ise kameranın yanında bulunan iki küçük nokta. Bunlardan birinin lazer teknolojisi ya da ilk önce LG G4‘te gördüğümüz renk spektrum sensörü olacağını diğerinin de mikrofon olacağını düşünüyoruz.

En büyük değişim ise sanırız anten çizgilerinin HTC 10‘da olduğu gibi üstte ve alta taşınması. Apple gözümüzün alıştığı o alakasız anten çizgilerinden kurtulmasına oldukça sevindik zira Huawei, HTC gibi diğer üreticilerin de onu takip ettiğini hatırlatalım.

iPhone 7 bir değişiklik olmazsa Eylül ayında tanıtılacak ve Ekim ayı gibi de satışta olacak. Peki ya fiyatı ne olacak?

iPhone 7 Fiyat Ne Olacak?

Apple‘ın her yıl iPhone modellerine zam yaptığını görüyoruz. Bu zam Amerika’da olmasa da hem Avrupa hem Asya hem de ülkemizde fiyatların bir önceki nesilden daha pahalıya satılmasına sebep oluyor. iPhone 7, 16 GB değil de 32 GB versiyon ile gelirse 3.599 TL‘den aşağı olacağını kesinlikle beklemeyin zira şu anda 16 GB iPhone 6S‘in 3.099 TL‘den satışta olduğunu hatırlatalım.