Teknoloji iPhone kullanıcıları iOS 14.6 güncellemesiyle sorunlar yaşıyor

iPhone kullanıcıları iOS 14.6 güncellemesiyle sorunlar yaşıyor

03.06.2021 - 17:51 | Son Güncellenme:

Apple'ın yeni sunduğu iOS 14.6 güncellemesi kullanıcıların bazı sorunlar ile karşılaşmalarına neden oluyor.

iPhone kullanıcıları iOS 14.6 güncellemesiyle sorunlar yaşıyor

Kullanıcılar iOS 14.6 güncellemesinden sonra iPhone'larında olumsuz bazı durumlarla karşılaştıklarını bildiriyor. iPhone'un en büyük sorunlarından biri olan pil tüketimi, yeni güncelleme ile oldukça artmış durumda. Pil tüketiminin artmasına ek olarak bir de aşırı ısınma sorunu gündemde. 

Haberin Devamı

KULLANICILAR SOSYAL MEDYAYA KOŞTU

Apple, yeni sunduğu her güncellemede aslında iPhone kullanıcılarının yaşadığı sorunları düzeltiyor. Ancak bir sorunu düzelten bu yazılım güncellemeleri, diğer bir yandan başka soranları doğuruyor. Yeni iPhone güncellemesiyle kullanıcılar, Reddit, Twitter ve Apple'ın destek forumunda şikayetlerini dile getiriyor. 

Telefonlarının kullanımda olmamasına rağmen pil tükettiğini söyleyen kullanıcılar, yeni bir güncelleme ile hemen bu sorunun çözülmesini istiyor. 

iPhone kullanıcıları iOS 14.6 güncellemesiyle sorunlar yaşıyor

Hatırlatmak gerekirse iOS 14.6 güncellemesi 24 Mayıs tarihinde yayımlandı ve geliştiriciler için de yeni bir güncelleme sunuldu. iOS 14.6 güncellemesi sonrası en çok sorun yaşadığını söyleyen kullanıcılar; iPhone 12 Mini, iPhone 11 Pro Max ve iPhone 11 gibi modelleri kullanıyor. 

Yazarlar