Teknoloji iPhone’lara Gelmesi Sadece 1 Saat Sürdü!

iPhone’lara Gelmesi Sadece 1 Saat Sürdü!

14.01.2015 - 16:02 | Son Güncellenme:

Apple'ın AppStore'una giriş yapmak o kadar kolay değildir. Ancak bu uygulama belki de en hızlı onaylanan uygulama olarak tarihe geçti ve sadece 1 saat içerisinde AppStore’da yeni aldı.

iPhone’lara Gelmesi Sadece 1 Saat Sürdü

Paris’teki Charlie Hebdo mizah dergisinin ofisine yapılan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı, tüm dünyada tepki toplamıştı. Kısa bir sürede çığ gibi büyüyen tepkiler “Je Suis Charlie (Ben Charlie’yim)” ifadesiyle sadece Twitter’da 4.8 milyon kez tweet’lenmişti.
Aynı ismi taşıyan uygulama, AppStore’da daha yayınlanmadan rekor kırdı: Bu uygulama, 1 saat içerisinde onay alan ilk AppStore uygulaması oldu. Tim Cook’un da destek verdiği uygulama, siyah-beyaz renkte tasarlanmış. Je Suis CHARLIE iOS uygulamasının hedefindeyse, inancı, ülkesi ya da fikri ne olursa olsun; ifade özgürlüğünü savunan kullanıcılar yer alıyor. Uygulamayı indiren iOS kullanıcısı, uygulama dâhilindeki haritada yerini alıyor. Ücretsiz olarak sunulan Je Suis CHARLIE, kullanıcı yorumlarına bakılırsa olumsuz tepkiler de alacak gibi.

Haberin Devamı

Ancak Apple Store’a en hızlı giriş yapan o uygulamayı iPhone veya iPad’inize hemen indirmek için