Teknoloji iPhone X ve iPhone 8'e parlayan Apple logosu nasıl eklenir?

iPhone X ve iPhone 8'e parlayan Apple logosu nasıl eklenir?

05.02.2018 - 16:41 | Son Güncellenme:

iPhone'ların arkasındaki Apple logosu, dünyanın pek çok yerinde kesinlikle biliniyor ve artık bir sembol. Arka kısımdaki logo kesinlikle ikonik olsa da, bunu daha da öne çıkarmak için ışıklandırabilirsiniz. Peki iPhone X ve iPhone 8'e parlayan Apple logosu nasıl eklenir?

iPhone X ve iPhone 8e parlayan Apple logosu nasıl eklenir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

MacBook'takine benzer şekilde, iPhone X ve iPhone 8 arkadan aydınlatmalarını logo eklemek güzel olmaz mıydı? Peki bunu da yaptılar desen. Önceki iPhone'larda buna benzer mod'ları gördük. Bu yüzden kesinlikle mümkün ve pil ömrü üzerinde de büyük bir etkisi yok. Neyse ki, aynı mod şimdi iPhone X ve iPhone 8 için de mevcut.

Sonucu aynı olsa da arkadan aydınlatmalı bir Apple logosu elde ediyorsunuz. Cam işleme olması iPhone X ve iPhone 8'de bu tüm işlemi daha zor kılıyor. Bu işlem sonucunda cihazın su geçirmez özelliğini kaybedeceğini ve garanti dışı kalacağını da unutmayın.

iPhone X'de OLED ekrana geçiş yüzünden beyaz renk kullanılamıyor. iPhone 8 ve 8 Plus'ta LCD ekran kullanıldığından sıkıntı yok. Bunun dışından kırmızı, mavi ve yeşil LED’lerle logoları süsleyebilirsiniz. Ekranın parlaklığını değiştirdiğinizde parlayan Apple logosunun parlaklığını da değiştirebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Parlayan Apple logosunu iPhone X veya iPhone 8'de elde etmeniz için iki yol var. Arka camı değiştirin veya orijinal cam kullanın, ancak daha sonra cihazın metal şasesi boyunca kesmek zorunda kalacaksınız. Her iki yöntem de yüksek bir uzmanlık gerektiriyor. O yüzden bu işlemi yapacaksınız oldukça dikkat olun.

Bu modun istenmeyen bazı yan etkileri olduğunu da unutmayın. Birincisi, parlayan LED kapatılamıyor ve cihazınıza taktığınızda geri dönüşu yok. İkincisi, parlayan LED'in yansıması arka kameradan çektiğiniz fotoğrafların kalitesini olumsuz etkileyecektir.

iPhone X ve iPhone 8 için parlayan Apple logosu modu hakkında ne düşünüyorsunuz? iPhone'unuza böyle bir şey uygulamak ister misiniz?