Apple iPhone X'e hücum ettiler! Geceden itibaren kuyruklar oluştu

iPhone X'e hücum ettiler! Geceden itibaren kuyruklar oluştu

03.11.2017 - 16:59 | Son Güncellenme:

ABD'li teknoloji devi Apple'ın merakla beklenen yeni telefonu iPhone X, dün dünyanın dört bir yanında satışa çıktı. iPhone serisinin 10'uncu yılına özel geliştirilen iPhone X için geceden itibaren kuyruklar oluştu.

iPhone Xe hücum ettiler Geceden itibaren kuyruklar oluştu

Telefona ilk olarak sahip olabilmek için birbiriyle yarışanlar, mağazaların önünde renkli görüntüler oluşturdu. Apple çalışanları ilk müşterilerini alkışlarla karşılarken, telefonu satın alanların yüzlerindeki 'zafer' ifadeleri ise dikkat çekti. ABD dışında İngiltere, Almanya, Fransa, Japonya ve Avustralya gibi ülkelerde birçok mağazada telefon stokları kısa sürede tükendi.

Haberin Devamı

Apple Ceo'su Tim Cook, iPhone X'in çok güçlü bir başlangıç yaptığını açıkladı. Apple'ın 10. yıldönümünde sunulan iPhone X, telefonun kilidini açan Face ID de dahil olmak üzere çok sayıda üst düzey donanım ve yeni özelliklerle dolu. iPhone X, Çin'de, ABD'de, İngiltere'de, Singapur'da, Avustralya'da, Hindistan'da ve Japonya'da olmak üzere 50'den fazla pazarda satışa sunulacak.

300 telefon çalındı

ABD'nin San Francisco eyaletinde ise Apple mağazasının önünde park eden dağıtım aracından 370 bin dolar değerinde 300 adet iPhone X'in çalındı. Telefonların polis raporuyla listelendiği ve seri numaralarının alındığı ifade edildi.