Teknoloji Irak Hükümeti YouTube'da Kanal Açtı!

Irak Hükümeti YouTube'da Kanal Açtı!

26.11.2009 - 09:15 | Son Güncellenme:

Irak Hükümeti, Türkiye'de halen daha "yasaklı" olan video paylaşım sitesi YouTube'da kendilerine özel kanal açtı.

Irak Hükümeti YouTubeda Kanal Açtı

Irak Hükümeti, kendilerine özel YouTube kanalı açıyor. Artık hükümetle ilgili yayınları, videoları, gelişmeleri bu kanal üzerinden paylaşacak olan Irak Hükümeti, ülkede devam eden savaş gelişmelerini de böylece anında dünyayla paylaşmayı düşünüyor. Irak Başbakanı Nuri al-Maliki, teknolojiniin dünyamızda ne kadar önemli olduğunu, hayatlarımızın bir parçası haline geldiği için böyle bir karar verdiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Irak Hükümeti'nin YouTube kanalı herkese açık olacak ve sürekli olarak güncel tutulacak. Nuri al-Maliki ayrıca açıklamasında, internetin tüm dünyayı birbirine yaklaştırdığını, içerisinde bulunduğumuz dönemin en gelişmiş ve hızlı iletişim aracı olduğunu belirtti. Kanal, iki amaç taşıyacak. Bunlardan biri Irak Hükümeti'nin konuşmalarının dünya çapında yayınlanması, çeşitli haberlerin, bilgilerin tüm dünyayla paylaşılması ve diğeri de, gelecek nesillerin elinde dönemin Irak'ı hakkında detaylı bir görüntü arşivi olması.

Eğer Irak'ta ne gibi gelişmeler yaşanıyor, Irak Hükümeti'nin bu konulardaki tavrı ne oluyor merak ediyorsanız YouTube üzerinde bulunan bu kanalı siz de takip altına alın.

Bilgi İçin: http://www.youtube.com/iraqigov

Haberin Devamı

:: Bizim hükümetin YouTube'da kanal açma olasılığı sizce nedir?

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.