Teknoloji İstanbul Trafiğine Çözüm Bulundu!

İstanbul Trafiğine Çözüm Bulundu!

10.06.2014 - 10:20 | Son Güncellenme:

Dünyanın en yoğun trafiğine sahip şehirlerden biri olan İstanbul'da yaşayanların sahip olmak isteyeceği ve trafik derdinden kurtulacağı bir ürün Trikelet BV’den geldi!

İstanbul Trafiğine Çözüm Bulundu

Ülkemizde henüz yaygınlaşmamasına karşın birçok ülkede kullanılabilir olan ’lar trafik yoğunluğunu en az seviyeye indirmek için en etkili yöntemlerden biri. ların sağladığı kolaylıklara şimdi bir de taşınabilirlik ve portatiflik eklendi.

Haberin Devamı

Hollandalı Trikelet BV şirketi tarafından üretilen prototip elektrikli scooter, ilk katlanabilir ve kompakt model unvanına sahip. 500-700 Watt motor gücü ile 20 km/h hızla 15 kilometre yol gidebilen Trikelet, 12 kilogram ağırlığında ve açıldığında 80 cm uzunluğunda bir kasaya sahip.

Hızlı şarj teknolojisi ile birkaç saatte şarj olan ve şarjı tükendiğinde veya kapalı bir alana girdiğinizde katlayıp “çekçekli model” diye adlandırılan çanta gibi yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Trikelet BV firmasının yeni ürününün perakende satışı ve AR-GE için yatırım aradığı biliniyor.

Eğer şuan sahip olmak isterseniz, yatırım bulununcaya kadar sınırlı sayıda olan Trikelet’e 1400 ila 2000 $ arasında sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sizi trafik derdinden kurtaracak olan