Teknoloji Karşınızda Samsung Galaxy S5! Dakika Dakika!

Karşınızda Samsung Galaxy S5! Dakika Dakika!

24.02.2014 - 23:22 | Son Güncellenme:

Android kullanıcılarının merakla beklediği Samsung Galaxy S5, Unpacked 5 etkinliğinde tanıtıldı! Dakika dakika Galaxy S5 tanıtımı ve tüm görselleri haberimizde!

Karşınızda Samsung Galaxy S5 Dakika Dakika

Android ve Samsung kullanıcılarının merakla beklediği Galaxy S5’in tanıtımının gerçekleştirildiği Unpacked 5, geçtiğimiz saatlerde ziyaretçilerine kapıları açtı. Son hızıyla devam eden etkinlikte, etkileyici bir müzikal şöleninin hemen ardından sahnedeki yerini alan ilk isim, Samsung CEO’su J.K. Shin oldu.

Haberin Devamı

Müzikal gösterinin ve tanıtım videosunun ardından sahneye tüm enerjisiyle çıkan David Park, katılımcılara kısa bir “Hoşgeldin” dileklerinde bulundu. J.K. Shin, sözlerine Galaxy S ailesini tercih eden 200 milyon kullanıcısına teşekkür ederek başladı. Karmaşık teknolojilerin artık pazarda yer alamadığını vurgulayan Shin, daha sadece ve kullanılabilir bir cihaz ürettiğini vurguladı.

Galaxy S5’e ait sızıntı haberlerde karşımıza çıkan Altın, Beyaz, Mavi ve Siyah renk seçeneklerinin doğrulandığı Unpacked 5 etkinliğinde IP67 sertifikası yani su geçirmezlik özelliği büyük ilgi gördü. Ultra Güç Kurtarma Modu ve Knox özelliğini duyuran Samsung, giyilebilir teknoloji ürünü olan Galaxy Gear’ın 2 nesili olan Galaxy Gear 2 ve Galaxy Gear NEO’yu tanıttı.

Haberin Devamı

Teşekkür ederek sahnedeki yerini Samsung Avrupa Takımı’ndan Jean-Daniel’e bırakan J.K. Shin, yeni nesil üst seviye akıllı model için kurduğu güvenilir cümlelerle ziyaretçilerinin güvenini kazanmayı başarmış görünüyor. Galaxy Note 3’ün arka kapağındaki deriye benzer bir kapak kullanan Galaxy S5’in çağdaş ve yenilikçi bir görünüme sahip olduğu paylaşıldı.

5.1 inç büyüklüğündeki Full HD Super AMOLED ekran teknolojini kullanan Galaxy S5’te 2800 mAh batarya bulunuyor. Kullanılan Hybrit bir teknoloji sayesinde 0.3 saniyede hızlı resimler çekebilir, geliştirilen Wi-Fi MIMO internet teknoloji sayesinde 2 kat daha hızlı internette gezinebilirsiniz.

Şarjı %10 kalsa bile, Güç Kurtarma Modu’nda 24 saat bekleme yapabileceği paylaşılan Galaxy S5’in gizli dosyalar için özel bir şifreli klasörü de bulunacak.

Video için tıklayın