Apple Kırmızı renkli iPhone 8'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Kırmızı renkli iPhone 8'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

10.04.2018 - 13:27 | Son Güncellenme:

Apple, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın Product Red serisini Türkiye'de satışa sundu. Cihaz standart iPhone 8 ile aynı fiyat etiketine sahip ve resmi olarak satışa Mayıs ayında raflardaki yerini alacak.

Kırmızı renkli iPhone 8in Türkiye fiyatı ne kadar olacak

iPhone 8 ve 8 Plus Product Red serisi Türkiye'de satışa çıkıyor. Apple, iPhone'un bu modellerini alanların aynı zamanda AIDS ile savaşan Global Fund'a destek vereceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Apple'ın AIDS konusunda farkındalık yaratan ve bu hastalığa karşı savaşan (RED) organizasyonuna verdiği ve birçok ürününün kırmızı renkli özel versiyonlarını çıkardığı biliniyor. Apple, şimdi ise bu ürünlerin arasına iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı da kattı.

Her iki özel sürümün de teknik özellik bakımından mevcut modellerden bir farkı bulunmuyor. Özel sürüm cihazlar yurt dışındaki bazı ülkelerin dışında Türkiye'de de satışa sunulacak. Apple, ABD ve bazı ülkelerde bugün itibari ile iPhone 8 Product Red’i ön siparişe açtı.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Product Red Special Edition'ın fiyatları sırasıyla 4199 ve 4799 TL'den başlıyor. iPhone 8 Product Red ülkemizde Mayıs ayında satışa sunulacak. Apple'ın resmi internet sitesi ve Apple Store’lardan cihazlar satın alınabilecek.