Teknoloji LG G4 Bu Sefer Testi Geçemedi!

LG G4 Bu Sefer Testi Geçemedi!

20.06.2015 - 09:41 | Son Güncellenme:

Çeşitli zorluklara tabi tutularak test edilen akıllı telefonlara bir yenisi daha eklendi; LG G4... Telefonların dayanıklılık seviyesini ölçmek ve biraz da işi eğlenceli kılmak için yapılan zorluk testleri, çeşitli aletlerle...

LG G4 Bu Sefer Testi Geçemedi

Çeşitli zorluklara tabi tutularak test edilen akıllı telefonlara bir yenisi daha eklendi; LG G4... Telefonların dayanıklılık seviyesini ölçmek ve biraz da işi eğlenceli kılmak için yapılan zorluk testleri, çeşitli aletlerle yapıldığı gibi aynı zamanda silah yardımıyla da gerçekleştirilebiliyor. iPhone 6'da gördüğümüz 'ok ile dayanıklılık testi' buna örnek gösterebileceğimiz türden. Şimdi ise daha güçlü bir silah yardımıyla yapılan test ile karşı karşıyayız. FullMag'den Richard Ryan'ın gerçekleştirdiği zorlayıcı testte, LG G4 kurşun yağmuruna tutuluyor. HAMAS silahı ile yapılan test, elbette hüsran ile sonuçlanmakta.

Haberin Devamı

Yavaş çekim tekniklerinin kullanıldığı video ise izlemeye değer. 3000 mAH gibi güçlü bir batarya ile gelen LG G4, 5.5 inç büyüklüğünde güçlü bir QHD ekrana sahip. Üst seviye cihazlarla karşılaştırıldığında ortalama bir büyüklükte ekranı olan G4, tahmin edildiği üzere HAMAS ile ateş edildiğinde kolayca parçalanabiliyor. Henüz bu tarz bir zorlayıcı testten geçebilen telefonun üretilmediğini söylemekte fayda var. Haberde bahsettiğimiz testi aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu arada LG G4 Pro adıyla yeni bir telefon geliyor olabilir. Ayrıntıları okumak ve telefon hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayın.