Teknoloji Microsoft Hesabı Nedir, Ne İşe Yarar? Microsoft Hesabı Nasıl Oluşturulur Ve Nasıl Silinir?

Microsoft Hesabı Nedir, Ne İşe Yarar? Microsoft Hesabı Nasıl Oluşturulur Ve Nasıl Silinir?

17.03.2021 - 00:01 | Son Güncellenme:

Bazı uygulamaları kullanabilmek için hesap açmak gerekir. Özellikle Microsoft uygulamaları için mutlaka üye olmak gerekiyor. Fakat Microsoft hesaplarının tam olarak ne işe yaradığı ve nasıl açıldığı merak edilen bir konudur. Microsoft hesabı nedir, ne işe yarar? Microsoft hesabı nasıl oluşturulur ve nasıl silinir? Tüm detayları sizler için derledik.

Microsoft Hesabı Nedir, Ne İşe Yarar Microsoft Hesabı Nasıl Oluşturulur Ve Nasıl Silinir

Microsoft hesabı, Microsoft'un sunmuş olduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanmak için açılan hesaplardır.

Microsoft Hesabı Nedir? Ne İşe Yarar?

Pek çok uygulamayı kullanabilmek için üyelik işlemlerinin yapılması gerekir. Microsoft herkes tarafından bilinen bir sistemdir. Bu sistemin kullanmış olduğu pek çok uygulama bulunuyor. Office, Skype ve Outlook gibi uygulamaları tek hesaptan yönetme imkanı sağlıyor. Bu nedenden dolayı Microsoft hesapları oldukça önemlidir. Mail olarak da kullanılmasından dolayı, bu hesaplar oldukça tercih ediliyor.

Microsoft Hesabı Nasıl Oluşturulur ve Nasıl Silinir?

Microsoft hesabı oluşturmak için, Microsoft'un sitesine giriş yapmak yeterli olacaktır. Site içeriğinde üye ol sekmesinden istenilen bilgiler girildiği taktirde üyelik işlemleri kolayca tamamlanır. Daha sonra sisteme giriş yapıldığında hesap silinmesi isteniyorsa, ayarlardan hesap sil seçeneği kullanılır.