Teknoloji Microsoft'un en ucuz tableti Surface Go tanıtıldı

Microsoft'un en ucuz tableti Surface Go tanıtıldı

10.07.2018 - 11:22 | Son Güncellenme:

Microsoft, son zamanlarda konusu olan en ucuz tableti Surface Go'yu tanıttı. Dikkat çeken uygun fiyatı ve teknik tedayları ile sunulan tabletin ön siparişleri tanıtımın hemen ardından başlarken, teslimatlar Ağustos ayında gerçekleşecek. Peki yeni Surface Go'nun fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Microsoftun en ucuz tableti Surface Go tanıtıldı

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft, bugün erken saatlerde Surface Go tabletini duyurdu. İşte En uygun fiyatlı Surface cihazı olarak dikkat çeken Surface Go, fiyatı ve teknik detayları ile haberimizde...

Haberin Devamı

Surface Pro ile aynı taşarım çizgisine sahip bu uygun fiyatlı model, 10 inçlik bir ekrana sahip ve Windows 10 işletim sistemi ile çalışıyor. Surface Go, Microsoft’un bugüne kadar ki en uygun fiyatlı Surface cihazı olarak dikkat çekiyor ve başlangıç fiyatı 399 dolar olarak sunuluyor.

Sadece 521 gram ağırlığa ve 8.3 mm kalınlığa sahip olan Surface Go oldukça hafif bir cihaz olarak karşınıza çıkıyor. 3:2 formatında 1800 × 1200 PixelSense ekrana sahip olan cihaz direkt olarak Mi Pad ve Apple’ın iPad Air 2 gibi bütçe dostu tabletlere rakip olarak piyasaya sürülüyor.

Yeni Surface Go tablet, Microsoft Office'in kullanımı ve medya kullanımı gibi günlük işlerde güvenilir performans sağlamak için tasarlanan uzun kapasiteli pil ömrüne sahip olan 7'nci Nesil Intel Pentium Gold işlemciyle çalışıyor. Microsoft, Surface Go'nun 9 saatlik pil ömrü olacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Microsoftun en ucuz tableti Surface Go tanıtıldı

Görüntülü görüşmelerde kullanıcıları memnun edecek çözünürlüğü sunan ön kamera ise aynı zamanda yüz tanıma kilidini de destekliyor. Cihazın dik durmasını sağlayan destek standı ise dahili olarak bulunuyor.

Aynı zamanda Microsoft bu cihazı ile daha çok hareket halindeki insanları hedeflerken, aynı zamanda, okul ders kitaplarını dikey modda okumak için çok uygun olduğunu da belirtiyor.

Kullanıcılar eğer Surface Stylus Pen ya da Microsoft’un kendi aydınlatmalı klavye kılıfına sahip olmak isterlerse, her bir ürün için 99 dolar daha ödemek zorunda kalacaklar. Bu da cihazın toplamda 600 dolar yani vergiler hariç 2750 TL olacağı görülüyor.

Surface Go, 10 Temmuz'da ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, İrlanda, Fransa, Almanya, Avusturya, Belçika, Lüksemburg, Hollanda, İsviçre, Danimarka, Finlandiya, Norveç, İsveç, Polonya, Portekiz, İspanya ve İtalya'da ön sipariş için sunulacak. Surface Go ilerleyen haftalarda, daha fazla pazarda da kullanılabilir olacak.