Teknoloji Mozilla Firefox Nihayet 64-Bit Desteğine Kavuştu!

Mozilla Firefox Nihayet 64-Bit Desteğine Kavuştu!

16.12.2015 - 14:13 | Son Güncellenme:

En çok kullanılan internet tarayıcılarından biri olan Mozilla Firefox, sonunda Windows 64-bit desteğine kavuşurak kullanıcılarını sevindirdi

Mozilla Firefox Nihayet 64-Bit Desteğine Kavuştu

En çok kullanılan internet tarayıcılarından biri olan Mozilla Firefox, sonunda Windows 64-bit desteğine kavuşurak kullanıcılarını sevindirdi... Chrome ve Explorer gibi tarayıcılar gibi en çok kullanılanlar arasındaki yerini korumakta olan Mozilla Firefox, eklenti desteği ve diğer geliştirici kaynakları bakımından sevilen bir tarayıcı konumunda. Buna rağmen Windows 64-bit desteği almayan yazılımın nihayet kullanıcılarını sevindirdiğini söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Zira geliştirici ekip, bahsi geçen 64-bit desteğini tarayıcıya entegre etmiş bulunmakta. Oldukça güvenli oluşu bakımından ön plana çıkan Firefox, şimdiye dek 32-bit alt yapısında çalışıyordu. Bu bakımdan en hızlı tarayıcı unvanına sahip olmayan Firefox, aldığı 64-bit desteği sonrasında ise bu en hızlı sıfatına göz dikmiş durumda. Windows 7 ve daha yüksek tüm işletim sistemlerinde çalışan Firefox 64-bit, önceki sürüme göre bir adım daha ön plana çıkacak. Güvenlik hususuna daha hızlı unsurunun da eklenmesi bekleniyor.