Oyun Dunyasi Neverwinter: Rise of Tiamat Resmi Oynanış Fragmanı

Neverwinter: Rise of Tiamat Resmi Oynanış Fragmanı

11.11.2014 - 23:07 | Son Güncellenme:

Neverwinter'ın 5. modülü Rise of Tiamat'ın yayınlanmasına bir hafta kaldı ve bugün resmi oynanış fragmanı Türkçe altyazılı olarak yayımlandı.

Neverwinter: Rise of Tiamat Resmi Oynanış Fragmanı

Neverwinter’ın 5 Başlı Drakonik Ejderhasıyla tanışın: Tiamat! Hız kesmeyen savaşları ve destansı zindanlarıyla büyük kitleler tarafından sevilen Neverwinter’da 18 Kasım’dan itibaren yeni bir macera başlıyor. Ejderha Tarikatı beş başlı zalim ejderha tanrıçası Tiamat’ı Dokuz Cehennem’den diriltmeye çalışacak. Biz oyuncular ise tarikatın korkunç ritüellerini durdurmaya çalışacağız.

Haberin Devamı

Perfect World Entertainment ve Cryptic Studios, Neverwinter: Rise of Tiamat’ın 18 Kasım’daki çıkışını kutlamak için bir de oyun içi etkinlik düzenliyor. 13 ve 17 Kasım tarihleri arasında Respen’in Harika Oyunu’nu Neverwinter’da oynayabilirsiniz. İlk olarak 1 Nisan’da oynanmaya başlanan Respen’in Harika Oyunu, maceracılardan oluşan bir partiyi minyatür heykellere dönüştürüyor ve oyuncular klasik Dungeons & Dragons kampanyalarını anımsatan bir macerada yerlerini alıyorlar. Gizemli ve muzip Respen Durothil’in yöneteceği bu etkinlikte, Neverwinter’ın popüler kahramanları Çavuş Knox, Makos, Celeste, Xuna ve Rhix ile aynı masaya oturabilir ve zindan tahtasındaki becerinizi gösterebilirsiniz.

Buradan Neverwinter: Rise of Tiamat fragman videosu izlenebilir.