Teknoloji Nintendo NX’in Çıkış Oyunları

Nintendo NX’in Çıkış Oyunları

05.08.2016 - 18:21 | Son Güncellenme:

Uzun bir süredir geliştirilme sürecinde olan Nintendo NX hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu kez konsolun çıkış oyunları belli oldu…

Nintendo NX’in Çıkış Oyunları

Satışa sunduğu Wii U konsolu ile istediğini alamayan Nintendo, her ne kadar hatırı sayılır bir satış verisi elde etmiş olsa da ne yazık ki Microsoft ve Sony ikilisinin arkasında kalmıştı. Nitekim yeni nesile ilk geçiş yapan firmalardan biri olarak adından söz ettiren şirket, şimdi ise son sürat yeni bir konsol üzerinde çalışıyor. Bu kez işi sağlama alan ve geliştirilme sürecini çok daha uzun tutan firma, bilindiği üzere bir süredir Nintendo NX üzerine yoğunlaşmış durumda. Yeni konsolunu yakın bir zamanda duyurması beklenen şirketin cihazını hangi oyunlar ile beraber görücüye çıkaracağı az çok belli oldu. Konuyla ilgili güçlü sızıntılar mevcut.

Haberin Devamı
Zelda, Mario ve Pokemon Zamanı

Gelecek yıl içerisinde rafları süslemeye başlayacağı söylenen Nintendo NX, satışa sunulduktan oldukça kısa bir süre sonra yeni Zelda, Mario ve Pokemon oyunlarına kavuşmuş olacak. Bir nevi çıkış oyunları için de hız kesmeden çalışan Nintendo, satış konusunda rekor düzeyde başarılar sağlamış üç yapıma çıkışta yer vermiş olacak.

2017 Yılı Heyecanlı Geçecek

Oyun dünyası açısından gelecek yılın epey hareketli olacağını söyleyebiliriz. Bir yandan NX’in beklendiği yıl içerisinde ayrıca yeni PS4 Neo ve Xbox Scorpio konsollarının da ortaya çıkması bekleniyor. Bir nevi sektörün oyuncular açısından güzel geçeceğini de söylemek mümkün. Rekabet her geçen gün artıyor.