Teknoloji Nvidia, yeni oyun bundle kampanyasını duyurdu

Nvidia, yeni oyun bundle kampanyasını duyurdu

31.01.2017 - 18:45 | Son Güncellenme:

GeForce GTX 1080, GTX 1070 grafik kartı, masaüstü veya dizüstü bilgisayar alan herkes Ubisoft’un For Honor veya Tom Clancy’nin Ghost Recon Wildlands’ine ücretsiz sahip olabilecek.

Nvidia, yeni oyun bundle kampanyasını duyurdu

For Honor sürükleyici ve hızlı-tempolu tek oyunculu ve çoklu-oyunculu bir aksiyon oyun. Bu oyunda şövalyeler, samuraylar ve vikingler taktik düşünme ve hızlı refleksler gerektiren bir savaşta çatışıyor. Tom Clancy’nin Ghost Recon Wildlands’i ise açık bir dünyada, askeri nişancı olarak ister tek başınıza, ister dört-oyuncu beraber oynayabiliyorsunuz. Santa Blanca kartelini aşağıya indirebilir veya hayaletinizi, silahlarınızı ve kıyafetlerinizi Ubisoft’un dünyasında yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

NVIDIA bu yeni bundle kampanyası ile beraber, oyun kodlarını daha kolay bir yöntem ile kullanmak için GeForce Experience aracılığıyla yeni bir kod kullanma yöntemine geçiyor. Böylece, artık müşterilerin uzun kayıt websitelerine tolere etmeleri gerekmeyecek. Kolaylıkla GeForce Experience aracılığıyla kodlarınızı girebilir ve tercih ettiğiniz oyunu otomatik olarak Uplay hesabınıza ekleyebilirsiniz.

For Honor 14 Şubat’ta, Ghost Recon Widlands ise 7 Mart’ta oyun severlerle buluşacak.