Teknoloji One Drive’dan 100GB Hediye!

One Drive’dan 100GB Hediye!

20.02.2015 - 16:48 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda Bing Rewards‘u kullanan ve Amerika’da ikâmet eden kullanıcılar, OneDrive’dan 100GB depolama alanını kapmıştı. Şimdi Microsoft, bu kampanyayı herkese yaydı.

One Drive’dan 100GB Hediye

Eski ismi SkyDrive olan OneDrive (Microsoft’a açılan bir isim hakkı davası sonucu servisin adı değişmişti), hâlihazırda kullanıcılara 30GB’a kadar depolama vadediyor. Office 365 üyeliğiyle birlikte, kullanıcılarına 1TB’a kadar alan sunan Microsoft; bugün, 100GB alanı tek bir tıklamayla kullanıcılarına dağıtmaya başladı.

Haberin Devamı

OneDrive kullanıcısıysanız, tek yapmanız gereken şu bağlantıyı tıklamak. Bunun ardından kullanıcı adınızı ve şifrenizi girebilir, 100GB’lık alanınızı 2 yıl boyunca doya doya kullanabilirsiniz.
Microsoft OneDrive uygulamaları, Windows Phone’un yanı sıra Android ve iOS‘te de bulunuyor. Web üzerinden ulaşılabilen OneDrive’ın masaüstü uygulamaları da mevcut. Eğer Office 365 üyesiyseniz (ya da Office Online kullanıyorsanız), tüm belgelerinizin de OneDrive’da tutulduğunu belirtmekte fayda var.

OneDrive’dan 100GB’ı kapmanın bir diğer yolu da, Dropbox kullanıcısı olmak. Eğer bir Dropbox hesabınız varsa firma, size 1 yıllığına 100GB alan veriyor. Bu alanı kazanmak için yapmanız gereken şey de, servise bir dosya yükleyerek Dropbox hesabınızı doğrulamaktan ibaret. Son aylarda (SatyaNadella’nın CEO’luk koltuğuna oturmasıyla birlikte) mobil uygulama ve servisler üzerine eğilen Microsoft’un, bu tür kampanyalara devam edeceğini öngörmek pek de zor değil.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde San Fransisco’da düzenlenen ve CEO SatyaNadella’nın da katıldığı etkinliğin