Teknoloji OnePlus 2’nin Ne Zaman Tanıtılacağı Belli Oldu!

OnePlus 2’nin Ne Zaman Tanıtılacağı Belli Oldu!

26.06.2015 - 17:38 | Son Güncellenme:

Çin merkezli OnePlus firması yeni telefonu OnePlus 2'nin ne zaman tanıtılacağını açıkladı... Geçtiğimiz yıl satışa sunulan OnePlus One, pek çok yönden sektöre güzel bir ivme kazandırmıştı. 300 dolar başlangıç fiyatına sahip...

OnePlus 2’nin Ne Zaman Tanıtılacağı Belli Oldu

Çin merkezli OnePlus firması yeni telefonu OnePlus 2'nin ne zaman tanıtılacağını açıkladı... Geçtiğimiz yıl satışa sunulan OnePlus One, pek çok yönden sektöre güzel bir ivme kazandırmıştı. 300 dolar başlangıç fiyatına sahip olmasına rağmen 3100 mAH batarya, 1080p video kayıt yapabilen 13 MP kamera ve 3 GB RAM gibi özelliklere sahip olan cihazın birçok yönden beğeni kazandığını söyleyebiliriz. Ürünü davetiye sistemi ile dağıtan geliştirici firma, hatta kimi zaman talebi karşılayamayacak duruma dahi gelmişti. Şimdi ise sıra, 2014 yılında görücüye çıkan OnePlus One'ın yeni versiyonunda. Forum üzerinden resmi bir şekilde etkinlik duyurusu yapan OnePlus, yeni telefonun 27 Temmuz 2015 tarihinde tanıtılacağını açıkladı. Ülkemize göre 28 Temmuz'da gerçekleşecek olan etkinlik, TSİ 05.00'da başlayacak.

Haberin Devamı

Düşük fiyata üstün özellikler politikasını benimseyen firmanın yeni telefonuna dair bildiklerimiz sınırlı. Cihazda, Qualcomm marka Snapdragon 810 işlemcisinin yer aldığını biliyoruz. Isınma problemleri ile gündeme olan işlemci, OnePlus 2'de biraz daha gelişmiş vaziyette olacak. Bunun yanı sıra telefonda USB-C Portu göreceğiz. Benzerlerine kıyasla yeni nesil USB özelliğini kullanan OnePlus 2, bu sayede bir adım daha ön planda olacak. Gelelim etkinliğin bir diğer önemli özelliğine. Sadece OnePlus 2'yi tanıtmayacak olan Çinli firma, imza atacağı etkinliğe sanal gerçeklik desteğini de ekleyerek tarihe geçmiş olacak. Sanal gerçeklik gözlüğü ile izlenebileceği belirtilen etkinlikte geliştirici ekip ile seyircilerin arasına karışmamız mümkün hale gelecek.