Teknoloji Samsung Galaxy A8’in Ön İnceleme Videosu Sızdı

Samsung Galaxy A8’in Ön İnceleme Videosu Sızdı

01.07.2015 - 09:35 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Çin'in TENAA kurumu aracılığıyla ortaya çıkan Galaxy A8, şimdi de sızan ön inceleme videosu ile gündemde... Bizdeki BTK benzeri bir çalışma prensibine sahip olan ve cihazlara satışa sunulmadan...

Samsung Galaxy A8’in Ön İnceleme Videosu Sızdı

Geçtiğimiz günlerde Çin'in TENAA kurumu aracılığıyla ortaya çıkan Galaxy A8, şimdi de sızan ön inceleme videosu ile gündemde... Bizdeki BTK benzeri bir çalışma prensibine sahip olan ve cihazlara satışa sunulmadan önce onay veren Çin merkezli TENAA, kısa bir süre önce Galaxy A8 için de uygun bir sertifika hazırlamıştı. Bu belge sonrası gittikçe güçleşen iddialar, Galaxy A8 modelini onaylıyordu. Bugünse, telefona ait olduğu söylenen bir ön inceleme videosu internete sızdı.

Haberin Devamı

Aşağıdan da izleyebileceğiniz ön inceleme videosunun TENAA içerisinde çekildiği belirtiliyor. Açıkçası bu tarz bir sızıntıya Samsung'un herhangi bir önlem almaması biraz ilginç. Şimdilik videoya ve sızan bilgilere söylenti gözüyle bakmakta fayda var. Video öncesinde Galaxy A8'in özelliklerini şöyle bir hatırlayalım. 5.7 inç büyüklüğünde ve Super AMOLED 1080p ekran ile beraber gelen A8, 64 bitlik Snapdragon 615 modelini işlemci olarak seçmekte. 2 GB RAM, 16 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera gibi özelliklere sahip olan cihaz, ayrıca 5.94 mm inceliğinde olmasıyla da dikkat çekiyor. Henüz resmi duyurusu gerçekleşmeyen Galaxy A8'in yıl bitmeden satışa sunulacağı ön görülmekte.