Teknoloji Samsung Galaxy Buds 2 kutudan çıkıyor! Her şeyiyle ortaya çıktı

Samsung Galaxy Buds 2 kutudan çıkıyor! Her şeyiyle ortaya çıktı

05.08.2021 - 15:18 | Son Güncellenme:

Samsung birkaç gün içinde yeni bir etkinlik düzenlemeyi hedefliyor. BU etkinlikte tanıtması beklenen yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds 2’inin tanıtılmadan önce kutu açılımı yapıldı.

Samsung Galaxy Buds 2 kutudan çıkıyor Her şeyiyle ortaya çıktı

Samsung'un Galaxy Unpacked lansman etkinliğinden önce, The Mobile Central tarafından YouTube'da Galaxy Buds 2'nin tüm özellikleri ve kurulumuyla birlikte eksiksiz bir kutu açma videosu yayımlandı.

Haberin Devamı

Cihaz yayımlanan videoda normalde olmayan farklı bir renk ile geliyor. Öte yandan sızdırılan tasarım ve detaylarla dikkat çeken kulaklık, USB-A’dan C’ye bir şarj kablosuna sahip. Farklı kulak uçlarıyla kutudan çıkan cihaz Samsung’un Buds Live ve Buds Pro gibi modellerine de oldukça benziyor.

Samsung Galaxy Buds 2 kutudan çıkıyor Her şeyiyle ortaya çıktı

Galaxy Buds 2, beyaz, yeşil, siyah, mor ve sarı olmak üzere beş farklı renk seçeneği ile bizleri karşılıyor. Cihazın bünyesinde Bluetooth 5.2 bağlantısı bulunuyor ve bu sayede daha hızlı bir deneyim sunuyor.

Kulaklıkta 3 adet mikrofon yer alıyor, IPX7 ile suya karşı dayanıklı. Qi kablosuz şarj ile de uyumlu olan cihazda 61mAh batarya yer alıyorken şarj haznesinde bizleri 472mAh karşılıyor. Aktif gürültü engelleme özelliğine yer verilen kulaklık 5 saatlik bir kullanım sunuyor. Bu ANC kapalıyken yaklaşık 8 saate kadar çıkıyor.

Haberin Devamı

Samsung Galaxy Buds 2 11 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılacak.