Teknoloji Samsung Galaxy S7, araç içindeyken bir anda alev aldı

Samsung Galaxy S7, araç içindeyken bir anda alev aldı

02.03.2017 - 11:33 | Son Güncellenme:

ABD'de 27 yaşındaki bir gencin kullandığı Galaxy S7, araç içerisindeyken aniden alev aldı. Şarja takılı olmayan Galaxy S7 ile ilgili olarak Samsung, araştırma başlattı.

Samsung Galaxy S7, araç içindeyken bir anda alev aldı

ABD'de 27 yaşındaki Old Dominion Üniversitesi son sınıf öğrencisi Shaunique Lamb'ın Galaxy S7 modeli bir anda alev aldı. Lamb'ın açıklamasına göre aracla hareket halindeyken bardak tutucusunda bulunan Galaxy S7, aniden alev aldı. Lamb, ayrıca telefonun cihazın şarja takılı olmadığını, sadece Bluetooth ile aracın ses sistemine bağlı olduğunu belirtti. Telefon alev aldıktan sonra ise Lamb, aracı kenara çekmiş. Olayda herhangi bir yaralanma meydana gelmemiş.

Haberin Devamı

Lamb, telefonu satın aldığı Sprint operatörüne götürdüğünde ise sigorta paketi olmasına rağmen operatör değişim için 200 dolar talep etti. Ardından ise Lamb Samsung ile irtibata geçti.

Samsung ise konuyla şu açıklamayı yaptı: "Samsung ABD'de yer alan 10 milyon Galaxy S7 cihazının kalitesi ve güvenliğinin arkasındadır. Sayın Lamb ile ne olduğunu anlamak ve ona yardımcı olmak için irtibattayız. Cihazı incelemeden tam olarak olayın neden olduğunu söylememiz mümkün değil. Mobil telefonlar, Karmaşık cihazlardır ve arızaların meydana gelmesi birçok farklı sebepten olabilmektedir"