Teknoloji Samsung, Galaxy S8 ve S8 Plus için Android Oreo betasını kullanıma sundu

Samsung, Galaxy S8 ve S8 Plus için Android Oreo betasını kullanıma sundu

02.11.2017 - 11:28 | Son Güncellenme:

Samsung, resmi olarak Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın Oreo betasını yayınladı. Yayınlanan görüntülere göre Galaxy S8'in arayüzü Oreo güncellemesi ile daha sade bir görünüme sahip olacak.

Samsung, Galaxy S8 ve S8 Plus için Android Oreo betasını kullanıma sundu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung Türkiye'ye göre, Android 8.0 Oreo güncellemesi 2018 yılının başında sunulacak. Bu güncellemeyi ilk etapta Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8 modelleri alacak.

Samsung, resmi olarak Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın Oreo betasını yayınladı. Galaxy S8, Android 8.0 beta’yı alan ilk Samsung cihazı oldu. "Samsung Experience 9.0" adıyla çalışan yeni beta, Galaxy S8’i olan bir takım kullanıcı için serbest bırakıldı.

Samsung'un çevrim içi olarak yayınladığı SSS'lere dayanarak, beta, yalnızca T-Mobile, Sprint ve Galaxy S8 ve S8 Plus'ın kilitli olmayan sürümünde çalışacak. Kayıt olmak için, Samsung+ uygulamasına giriş yapmanız ve en üstte beta kayıt seçeneğini aramanız gerekiyor.

Oreo güncellemesi ile Samsung Experience 9.0 arayüzüne sahip olacak olan Galaxy S8, iPhone 6s ile gelen 3D Touch benzeri bir özelliği bu güncelleme ile kullanıma sunacak. Galaxy S8 için Android 8.0 betası yaklaşık 1.4 GB boyutunda. Beta sürümü olduğundan güncellemeyi cihazınıza kurmakdan önce verilerinizi yedeklemenizi öneriyoruz.