Teknoloji Samsung Galaxy S9 tek arka kamerayla mı gelecek?

Samsung Galaxy S9 tek arka kamerayla mı gelecek?

19.12.2017 - 11:07 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy S9 hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Galaxy S9'un yeni görüntüleri, telefonun tasarımını tamamen gözler önüne seriyor.

Samsung Galaxy S9 tek arka kamerayla mı gelecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung'un Galaxy S9'u Şubat ayında duyurup Mart ayında piyasaya sürebileceğini daha önce sizlere aktarmıştık. Steve Hemmerstogger (OnLeaks) tarafından Twitter’da paylaşılan yeni görseller, Galaxy S9'un nasıl bir tasarıma sahip olacağını bizlere gösteriyor. Galaxy S9 daha önce de söylendiği gibi Galaxy S8 ve S8+'a bir hayli benziyor.

Telefonun arkasına baktığımızda tek lensli kamera ve onun altında ise parmak izi okuyucu yer alıyor. Yeni Galaxy’lerde çift arka kamera beklentisi olduğu için cihazların tek kamerayla gelmesi hayal kırıklığı yaratabilir. iPhone'nun Plus modellerinde olduğu büyük olan yani Galaxy S8+'ın çift arka kamera ile gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Galaxy S9 ile ilgili gelen ilk söylentiler, telefonun Ocak ayında düzenlenecek CES'te ortaya çıkacağıydı. Bu gelen yeni bilgiler bunun böyle olmayacağı yönünde. Ancak Samsung'un CES 2018'de uzun zamandır beklenen katlanabilir ekranlı "Galaxy X" tanıtabileceği yönünde iddialar da var. Bunu ileryen günlerde göreceğiz.