Teknoloji Samsung önümüzdeki yıl katlanabilir bir telefon çıkarabilir

Samsung önümüzdeki yıl katlanabilir bir telefon çıkarabilir

12.09.2017 - 17:04 | Son Güncellenme:

Geçen ay yeni Galaxy Note 8'in tanıtımını gerçekleştiren Samsung, katlanabilir ekranlı telefonu hakkında önemli bir isimden açıklamada bulundu. Samsung Mobile başkanı Koh Dong-jin, katlanabilir telefonun çıkacağı tarihi kullanıcılarla paylaştı.

Samsung önümüzdeki yıl katlanabilir bir telefon çıkarabilir

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung , 2018'de katlanabilir bir telefon sunmayı hedefliyor. Telefonda bükülebilir bir ekran yer alacak ve şirketin amiral gemisi Galaxy Note hattı altında piyasaya sürülecek. Samsung mobil ticaret başkanı Koh Dong-ji, Güney Kore'de düzenlediği basın toplantısında gazetecilere verdiği demeçte, çözümlenemediği takdirde üstesinden gelmek ve serbest bırakılması için hala engellerin kaldığını söyledi.

Sonsuz görüntüler (esnek OLED paneller) son derece popüler ve amiral gemisi telefonları mükemmelleştirdiği açık. "Bazı sorunların üstesinden gelebildiğimiz zaman, ürünü başlatacağız," diyen Koh sözlerine şöyle devam etti, "Birkaç tane yapmak, bir kaç tane satmak ve yapmak istemediğimiz için üstesinden gelmek zorunda olduğumuz birkaç konuyu iyice araştırıyoruz. Samsung'un çok iyi bir ürün yapmış olduğunu duymak istiyoruz. Yol haritamızda katlanabilen bir ekran sunmayı planlıyoruz.".

Haberin Devamı

Samsung'un katlanabilir telefon planları yıllardır konuşuluyor. Samsung'un katlanabilir bir cihazın yeteneklerini test etmek için bu yıl bir menteşe ile iki OLED ekrandan oluşan çift ekranlı akıllı telefon ürettiği bildirilmişti.

Samsung, 2012'de Youm adlı bükülebilir bir AMOLED ekran prototipini tanıttı ve geçen sene, kıvrılabilir katlanabilen bir telefon için patent başvurusunda bulundu.

Yazarlar