Teknoloji Samsung ucuzluyor!

Samsung ucuzluyor!

10.12.2013 - 17:05 | Son Güncellenme:

Samsung Düşük Fiyatlı Tablet Çıkaracak

Samsung ucuzluyor

Ucuz 7 inçlik tabletler iki yıl önce satışlarda patlama yaptı ve birçok üreticiyi fiyat politikasını yeniden gözden geçirmeye mecbur etti. Fakat 199 dolarlık tablet ile iş bitmedi ve bugün biz pazarda daha ucuz fiyatlara daha da geliştirilmiş cihazları görebiliyoruz.

Haberin Devamı

Tablet pazarında hızlı bir şekilde Apple’a yetişen Samsung modanın dışında kalmak istemedi ve bundan dolayı çok ucuz bir cihaz olan GALAXY Tab 3 Lite’ı üretmeye karar verdi.

Şimdilik tabletin beyaz ve siyah renk seçeneklerinin, Wi-Fi ve 3G versiyonlarının olacağı biliniyor. Beyaz Wi-Fi destekli sürümü Ocak ayının ikinci haftasında satışa sunulacak (yani resmi tanıtımı yakın zamanlarda yapılır), 3G destekli beyaz tablet ise bir hafta sonrasında vitrinlerde görülecek. Daha sonrasında ise siyah tabletler gün yüzüne çıkarılacak. Temel versiyonlarının (Wi-Fi) 100 avro civarında olacağı belirtiliyor.

Maalesef Lite versiyonunun teknik özellikleri hakkında şimdilik ayrınltılar belli değil. Fakat teknik özelliklerin GALAXY Tab 3 7.0'tan daha iyi olmayacağı kesin.