Teknoloji Samsung’un Orta Segment Yeni Telefonu SM C-5000 Göründü

Samsung’un Orta Segment Yeni Telefonu SM C-5000 Göründü

16.04.2016 - 14:09 | Son Güncellenme:

Orta segment telefonların başarısı ortadayken üreticiler her geçen yıl bu segmente önem veriyor. Samsung’un yeni nesil “SM C-5000 Serisi” telefonu kriter testinde ortaya çıktı.

Samsung’un Orta Segment Yeni Telefonu SM C-5000 Göründü

Android ekosisteminde telefon kullananların %86‘sı orta segment telefonlar kullanırken konuşulanlar genellikle amiral gemileri oluyor. Orta segment telefonlar son 2 yıldır büyük bir değişim ve gelişim gösterdi. Amiral gemisi modellerde olan birçok özelliği artık orta segment telefonlarda da görebiliyoruz.

Haberin Devamı

Orta segmentin hem fiyat hem de ürün gamı şampiyonu Samsung özellikle “A” ve “J” serisi akıllı telefonları ile bu pazarı domine ediyor. Her üretici orta segmente farklı ürünler sunuyor ama Samsung bu noktada orta segment telefon almak isteyen kullanıcıların kafasını karıştıracak kadar seçeneği bizlere sunuyor.

Samsung SM C-5000 Teknik Özellikleri Neler?

Sızıdırılan bir kriter testi Samsung‘un Hindistan pazarı için yeni bir orta segment telefon hazırladığını ortaya çıkardı. Bu telefonun model numarası ise SM C-5000. Telefonun belli olan teknik özellikleri ise şöyle.

Qualcomm Snapdragon 617 işlemci, Adreno 405 GPU 4 GB RAM Android Marshmallow 6.0.1 X8 LTE Modem sayesinde Cat7 desteği

Görünen o ki; Samsung orta segmentte elini daha da güçlendirecek gibi görünüyor. Bakalım C-5000 ülkemizde de satışa sunulacak mı?

Samsung Iris Tarama Teknolojisini Kullanmaya Hazırlanıyor