Teknoloji Samsung Yeni Yıl Planları Neler?

Samsung Yeni Yıl Planları Neler?

15.05.2016 - 14:36 | Son Güncellenme:

Samsung akıllı telefon geliştirme konusunda kendini bir çok kez kanıtlamış bir firma. Gelecek yıl planları ise şimdiden konuşulmaya başlanmış durumda.

Samsung Yeni Yıl Planları Neler

Bu yılki gözde konular iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Galaxy Note 6 oldu. Ancak görünüşe göre yeni haberler eskilerini gölgede bırakacak gibi. Gelecek yıl Samsung akıllı telefonlar için tam beş adet amiral gemisi modeli çıkarmayı planlıyor.

Haberin Devamı
Yeni Amiral Gemileri

Samsung Galaxy S8, S8 Edge, Galaxy Note 7, Note 7 Edge, ve Galaxy X modellerinin gelecek yılın gözde modelleri olması bekleniyor. Galaxy X adındaki model ise Samsung için bir yeniliği de içinde barındıracak. Galaxy X hariç diğer adı geçen akıllı cihazların RGB altpiksel özelliği ile birlikte 2.5k çözünürlüklü Süper AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor.

Galaxy X ile Katlanabilir Ekranlar

Bir süredir firmanın katlanabilir ekran teknolojisine yatırım yaptığı bilinmekteydi. Hatta geçtiğimiz yıllarda örnek olarak bazı modeller tanıtılmış ancak seri üretime geçirilen bir model geliştirilmemişti. İşte Galaxy X’in bu noktada devreye girmesi düşünülüyor. Ekranın ise 4k çözünürlüğe sahip olacağı düşünülmekte. Sızdırılan bilgilere göre Galaxy X ilk olarak sınırlı bir satış bölgesine sahip olacak.

Haberin Devamı

İşlemci olarak Qualcomm Snapdragon 620 ve 820 modelleri düşünülmekte ancak akıllı cihazın gelecek yıl çıkması planlandığı düşünülürse çıkış tarihinde kadar daha güncel bir işlemci modeli seçilebilir. 3GB Ram ile birlikte gelecek olan Galaxy X aynı zamanda MicroSd desteğine de sahip olacak.

İlginizi çekebilir: Kırılmayan Akıllı Telefon İster Misiniz?