Teknoloji Samsung'un en yeni ürünlerini Samsung Galaxy Studio'da deneyebilirsiniz

Samsung'un en yeni ürünlerini Samsung Galaxy Studio'da deneyebilirsiniz

13.05.2018 - 15:11 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy Studio, İstanbul'da tekrardan teknolojiseverlere kapısını açtı. Samsung'un ülkemizde de satışta olan Galaxy S9, Note 8, Icon X (2018) ve diğer pek ürününü İstanbul'daki Samsung Galaxy Studio'da deneyimleyebilirsiniz.

Samsungun en yeni ürünlerini Samsung Galaxy Studioda deneyebilirsiniz

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

İstanbul'a açılan Samsung Galaxy Studio, İstinye Park alışveriş merkezinde Samsung teknolojilerini deneyimlemek isteyen kullanıcıları bekliyor. Yaklaşık 125 metrekarelik bir alanı kaplayan Samsung Galaxy Studio, Galaxy S9, Galaxyn S9+, Gear 360, Samsung Dex gibi pek çok farklı ürün için deneyim alanları barındırıyor.

Samsung Galaxy Studio'da Gear Fit 2 Pro, Icon X (2018), Samsung Gear Sport hatta Gear VR modelleri için de ilginç deneyim alanları var. Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü ile 4D tiyatroyu test edebilir, Galaxy Fitness Alpine Skiing ve Gear Fit2 Pro ile de Alp Disiplininde Kayak yarışı yaparken kalp atış hızınızı ölçüp harcadığınız kaloriyi hesaplayabilirsiniz.

Galaxy S9 ve S9+ ile hayatımıza iPhone X’teki Animoji’ye rakip AR Emoji girdi. Bu alanda kullanıcılar, Galaxy S9 ve S9+ ile çektikleri fotoğraflarla kendi emojilerini yaratabilirler.

Haberin Devamı

Galaxy S9 Plus, arkada çift objektifli kameradan yararlanıyor ve geçen yılki Note 8 ile aynı telefoto yeteneklerini sunuyor. Video konusunda saniyede 960 kare ile süper ağır çekim seçeneğiniz var.

Annemi görünce ben ??¦? Başta canım annem ve ananem olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ???? Kıymetlerini bilelim ?? Annemi özledim yahu ?? Bu arada makine 960 kare çekeyiiii #annelergünü #happymothersday #sakaldanadam #beardedmen #bearded #galaxys9 #960fps #slowmotion

Onur Binay (@10ur1000ay)'in paylaştığı bir gönderi ()

İsteyenler bu alanda kendi 960 kare yavaşlatılmış videolarını çekip bunları sosyal medyada paylaşabilir. Tıpkı yıkarıdaki gibi.

Kısaca Galaxy Studio, ziyaretçilerine Samsung’un en güncel mobil ürünlerini ve aksesuarlarını detaylıca incelemeleri için fırsat sunuyor. Galaxy Studio, 3 Haziran tarihine kadar İstinye Park’ta teknolojiseverlerin ziyaretine açık olacak. Yolunuz düşerse bir uğrayın derim.

Samsung daha önce en gelişmiş teknolojilerini kullanıcılara tanıtmak amacıyla Galaxy S8 Sanal Gerçeklik Tırı'nı yollar çıkarmıştı. Tırın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Galaxy Studio bundan daha fazlasını sunuyor.