Teknoloji Samsung'un etkinliğinde tanıtılacak ürünler

Samsung'un etkinliğinde tanıtılacak ürünler

22.07.2021 - 15:14 | Son Güncellenme:

Samsung yeni etkinliği için kolları sıvadı. 11 Ağustos'ta düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak olan şirketin yolda olan cihazları heyecanlandırıyor.

Samsungun etkinliğinde tanıtılacak ürünler

Güvenilir kaynakların sızdırdığı bilgilere göre Samsung yeni düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde yeni nesil akıllı telefonlarını tanıtacakken, kulaklık, akıllı saat gibi cihazları da görücüye çıkartacak. Uzun zamandır beklenen katlanabilir ekranlı telefonları da bu etkinlik kapsamında bizleri karşılayacak. 

Haberin Devamı

11 AĞUSTOS TARİHİNDE SAMSUNG ŞOV YAPACAK

Samsung etkinlik kapsamında Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Buds 2, Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic gibi cihazlarını tanıtacak. Uzun bir süredir bu cihazlar hakkında sızıntılar ortaya çıkıyor ve nasıl görüneceklerini öğrenmiştik. 

S Pen destekli Galaxy Z Fold 3'ün yüksek fiyattan satışa çıkacağı söyleniyor. Zira 256 GB depolama alanına sahip version 2 bin 24 eurodan satışa çıkacakken, 512 GB versiyonu 2 bin 150 eurodan satılacak deniyor. Cihazların siyah, yeşil ve gümüş de dahil olmak üzere üç renginin olacağı belirtiliyor. 

Öte yandan Galaxy Z Flip 3 modelinde ise bizleri 128 GB depolama alanı için bin 179 euro bizleri karşılayacak. 256 GB ise bin 241 eurodan satılacak. 

Haberin Devamı

Samsungun etkinliğinde tanıtılacak ürünler

Akıllı saat modeli olan Galaxy Watch 4 ise farklı boyutlarda farklı fiyatlandırmaya sahip olacak. Örneğin 40mm için kullanıcıların 310 euro ödemesi gerekecekken, 44mm için 336 euroyu gözden çıkartması gerekiyor.

Yeni kablosuz kulaklık modeli olarak da Galaxy Buds 2'nin 181 euro gibi bir fiyata satışa çıkacağı aktarılıyor. Bu cihaz da dört farklı renk seçeneğine sahip olacak. 

Bunlara ek olarak söylendiği kadarıyla etkinlik kapsamında Samsung imzalı Galaxy S21 FE modelinin de karşımıza çıkması bekleniyor.